PowerPoint-dia presentatie Ideeën

PowerPoint-dia presentatie Ideeën


Microsoft PowerPoint 2010 bevat een groot aantal nieuwe functies waarmee u memorabele diapresentaties maken. PowerPoint bevat tools om u in staat stellen om samen te werken met anderen makkelijker, zelfs zodat u tegelijkertijd werken aan dezelfde presentatie. U kunt ook de presentatie via het internet te delen. Uw presentaties kunnen worden benaderd vanuit meer locaties, met inbegrip van een Windows-telefoon.

Video

Integreer video's die fades en andere opmaak effecten, zoals 3D-rotatie, reflecties en schuine kanten op te nemen in uw PowerPoint 2010-presentaties. U kunt uw video's trimmen, zodat alleen bepaalde onderdelen worden weergegeven. U kunt ook bladwijzers toevoegen aan uw video's, zodat je animatie kan activeren wanneer de bladwijzer is bereikt.

Slimme kunst

PowerPoint 2010 wordt geleverd met meer dan 50 SmartArt graphics. Er zijn afbeeldingen te lijsten, processen, cycli, hiërarchieën, relaties, matrices, piramides en foto's te laten zien. Deze grafische bouwstenen kan u helpen foto's te gebruiken om ideeën uit te leggen.

prestatie

U kunt de video en audio comprimeren in uw PowerPoint 2010 diapresentaties om het gemakkelijker maken om ze te delen. Een belangrijk voordeel van gecomprimeerde bestanden is verbeterd afspelen prestaties, wat vooral belangrijk is als u uw presentatie te plaatsen op het internet.

Transitions

Terwijl overgangen zijn niet duidelijk PowerPoint-functies, heeft Microsoft een aantal indrukwekkende diaovergangen toegevoegd aan PowerPoint 2010. "Klok", "Ripple", "Honeycomb", "Glitter" en "Vortex" zijn slechts een paar van de nieuwe 3-D overgangseffecten dat kan uw presentatie de "wow" factor die u zou kunnen worden op zoek te geven.