MS Flight Simulator Instructions

"Microsoft Flight Simulator" is een serie van vlucht simulatie games die het realisme te benadrukken, in tegenstelling tot de stijl vliegende arcade games. Met ingang van mei 2011, "Microsoft Flight Simulator 2004 (MS4)" en "Microsoft Flight Simulator X (FSX)" zijn de nieuwste games in de serie. "Microsoft Flight Simulator X" is de meest recente spel en beschikt over meer gedetailleerde graphics, beter geluid en meer training missies. Als u een oudere PC, gebouwd of geproduceerd vóór 2006, "Microsoft Flight Simulator 2004" kan de idealer simulator want het is minder belastend op oudere pc's, maar heeft nog steeds veel van dezelfde functies als FSX.

instructies

1 Investeer in een goede flight controls zoals een juk en gaspedaal. Hoewel je technisch gezien het spel met behulp van een muis en toetsenbord te spelen, kunt u de precessie nodig had bij het omgaan met meer geavanceerde vliegtuigen of uitvoeren van bepaalde manoeuvres met enige vaardigheid niet te verkrijgen. Zelfs een standaard USB joystick is een beter alternatief voor de muis en het toetsenbord.

2 Speel de training tutorials. Alle versies van MS Flight Simulator bevatten gedetailleerde tutorials die je leren de basisprincipes van het vliegen; belasten, take-off, draaien, klimmen en afdalingen zijn slechts een paar van de beginnende tutorials beschikbaar. Deze tutorials hebben betrekking op alle verschillende soorten vliegtuigen heb je toegang hebt tot in het spel. Elke les wordt gegeven door een virtuele, geuit vlieginstructeur die u wandelingen door de theorie en de techniek die nodig is om de taak te kwijten.

3 Lees de grond schoolmateriaal. Naast de stemhebbende tutorials, alle lessen en opdrachten bevatten aanvullende informatie met betrekking tot het vliegtuig of de missie in de grond schoolbibliotheek (beschikbaar in MS4 en FSX). De grond schoolmateriaal is meer gedetailleerd en biedt meer uitleg over de taak bij de hand.

4 Speel de Free Flight modus om te wennen aan vliegtuigen zonder beperkingen of termijnen van missies en tutorials. Free Flight modus kunt u zo gedetailleerd als je wilt krijgen door het vliegtuig van uw keuze, stel de parameters weer, de luchthaven van vertrek en de bestemming (of niet bestemming helemaal niet). U kunt een vliegplan voor zichtvliegvoorschriften (VFR) en de Instrument Flight Rules (IRF), die zo gedetailleerd als je wilt indienen. Free Flight modus kunt u ook de motor outs en andere noodprocedures podium voor de praktijk.