Hoe PDF converteren naar AutoCAD

AutoCAD-bestanden komen in een van beide DWG of DXF-formaat. Als u een PDF die u wilt gebruiken in AutoCad, kunt u deze converteren naar DWG of DXF. Om deze omzetting te voltooien, moet u een AutoCAD converter programma te gebruiken. U hoeft niet AutoCAD als je de PDF to DWG Converter stand-alone versie. Deze converter kan PDF omzetten naar AutoCAD beide formaten: DWG en DXF. PDF to DWG Converter is eenvoudig te gebruiken en kan snel uw PDF-bestanden te converteren naar AutoCAD-bestanden.

instructies

1 Ga de AutoDWG website (zie bronnen). Download en installeer de stand-alone versie van PDF to DWG Converter op uw computer. Het is vrij om uit te proberen dit programma, maar je moet betalen om het ($ 220 vanaf 2009) te houden.

2 Lanceren PDF to DWG Converter op uw computer. Kies uw PDF-bestand door te klikken op de knop "..." door "Input PDF-bestand." Slechts één PDF-bestand kan omzetten in een tijd.

3 Kies hoeveel bestanden die u wilt gemaakt op basis van het PDF-bestand. U kunt een enkel bestand of een bestand voor elke pagina van het PDF-bestand te selecteren.

4 Pick ofwel DWG of DXF als uw AutoCAD output file type. Selecteer de AutoCAD-versie van het drop-down menu. Als je niet weet welke versie te kiezen gewoon de standaard selectie, dat is de meest recente versie van AutoCAD.

5 Bepaal waar u de nieuwe AutoCAD-bestanden te gaan op uw computer. Klik op de knop "..." door "Output File" om de output locatie voor de nieuwe bestanden.

6 Zet uw PDF-bestand naar AutoCAD door te klikken op "Convert". Als het bestand zet u een "Het omzetten van ... please wait" scherm met een voortgangsbalk op het hebben. Zodra het bestand is het omzetten, verandert het scherm om u te laten weten dat het heeft omgebouwd. Klik op 'OK'. Dan kunt u de nieuwe AutoCAD-bestanden te gebruiken.