Hoe kan ik muziek toevoegen aan PowerPoint 2003

Hoe kan ik muziek toevoegen aan PowerPoint 2003


In 1987, Microsoft kocht een product met de naam "Presenter" van het in Californië gevestigde bedrijf Forethought. Zij binnenkort omgedoopt tot het programma "PowerPoint." In zijn oorspronkelijke vorm, PowerPoint was slechts geschikt voor het produceren zwart-wit transparanten voor overhead projectoren. Uiteindelijk, PowerPoint werd self-contained, zodat gebruikers te ontwikkelen, bewerken en full-color presentaties weergeven op een computer. Aangezien de technologie geëvolueerd, Microsoft nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om video's en muziek toe te voegen toegevoegd. Met PowerPoint 2003, kunt u muziek toevoegen aan een presentatie in een kwestie van momenten.

instructies

Muziek uit een bestand

1 Lancering PowerPoint 2003. Klik op de dia waaraan u muziek wilt toevoegen.

2 Klik op "Insert" in de belangrijkste werkbalk, dan "Insert Films en geluiden." Selecteer "Geluid uit bestand" om muziek te voegen vanaf uw computer. Een nieuw dialoogvenster geopend.

3 Blader naar de muziek op je computer, klik op het bestand en selecteer "OK". Kies of de muziek automatisch afgespeeld of wanneer erop wordt geklikt. Een geluid icoon verschijnt in de dia.

4 Rechtsklik op het geluid pictogram en kies "Geluid bewerken Object 'kan aanpassen hoe de muziek speelt in de presentatie. Kies een lus van de muziek, het volume aan te passen of te verbergen het geluid icoon.

Muziek van een cd

5 Plaats een cd in het cd-station van de computer.

6 Klik op "Insert" in de hoofdknoppenbalk PowerPoint 2003, klik op "Insert Films en geluiden." Selecteer "Play CD Audio Track." Een nieuw dialoogvenster verschijnt.

7 Kies de track of tracks te spelen van de CD en selecteer de begin- en eindtijden, indien nodig. U kunt er ook voor kiezen om loop de muziek of verbergen van het geluid icoon. Klik op "OK" als u klaar bent. Het geluid icoon verschijnt in de dia.

Hints

  • Om ervoor te zorgen dat het lied speelt tijdens de presentatie, bewaar het bestand op dezelfde locatie als de presentatie bestand PowerPoint 2003.