Hoe PDF converteren naar Word-document op een Mac

Hoe PDF converteren naar Word-document op een Mac


Als u een groot PDF en wil om het te bewerken in Microsoft Word op je Mac, moet u eerst converteren naar DOC of DOCX. U kunt een proefversie van Adobe Acrobat te installeren en te gebruiken om uw PDF-bestanden te converteren naar Word-documenten. Acrobat is volledig functioneel tijdens de 30-dagen trial. Als alternatief kunt u een gratis online service of een gratis app te gebruiken. Echter, diensten en apps meeste gratis beperken het aantal pagina's dat u kunt omzetten. Bovendien kunnen veel gratis apps en websites elk element niet om te zetten in de PDF.

instructies

Adobe Acrobat XI

1 Open het PDF-bestand dat u wilt converteren in Adobe Acrobat. Klik op "File", selecteer "Save As Other", selecteer "Microsoft Word" en klik op "Word-document" om de PDF converteren naar een DOCX-bestand. Als u kiest voor "Word 97-2003 Document," de PDF wordt geconverteerd naar een DOC-bestand.

2 Selecteer de doelmap en verander de naam van het bestand indien nodig. Klik op de knop 'Instellingen' om de conversie-instellingen te wijzigen. In het venster Instellingen kunt u de lay-out instellingen wijzigen en de inhoud die wordt omgezet onder controle. Bijvoorbeeld, als je niet wilt commentaren en afbeeldingen in het Word-bestand op te nemen, schakelt de "Inclusief Commentaar" en "Inclusief Images" boxen. Bovendien, Adobe Acrobat maakt gebruik van optische tekenherkenning als de "Run OCR als dat nodig is" optie is ingeschakeld. OCR is handig als de PDF gescande afbeeldingen bevat.

3 Klik op "OK" om het venster instellingen te sluiten en klik op "Save" om de PDF converteren naar DOC of DOCX. Het proces kan enkele minuten duren, afhankelijk van de lengte en de complexiteit van het PDF-bestand.

Gratis Online service

4 Open de "PDF to Word Converter Online" pagina (link in Resources) in uw webbrowser. Deze gratis online dienst niet het aantal pagina's of de bestandsgrootte van de PDF beperken. Bovendien is het niet vragen om uw e-mailadres en u niet nodig om een ​​account aan te maken.

5 Klik op de "Browse" knop en gebruik de bestandsbrowser naar de PDF die u wilt converteren. Klik op "Open" om het te selecteren. Merk op dat de PDF nog niet is geüpload naar de server.

6 Klik op de knop "Convert en Download" om de PDF op de server te sturen en om te zetten. Na een paar seconden, een knop Downloaden displays.

7 Klik op de "Download" knop en het Word-document op te slaan op uw harde schijf. Merk op dat de dienst verandert de naam van het bestand, zodat je nodig hebt om het te hernoemen nadat u het op te slaan.

Mac App Store

8 Download en installeer de "PDF to Word door Feiphone" app (link in Resources) uit de Mac App Store. De app is gratis, maar je kunt het alleen in OS X 10.7 of hoger.

9 Start de app en klik op de "Add Files" knop. Gebruik de file browser om de PDF die u wilt converteren toe te voegen aan de wachtrij te selecteren.

10 Selecteer "Microsoft Word (.docx)" van de output formaat doos en zorg ervoor dat de optie "Alle pagina's" is ingeschakeld. Klik op "Bladeren" in het Output Directory sectie en selecteer de doelmap.

11 Voeg meer PDF-bestanden naar de wachtrij als je nodig hebt om een ​​batch van documenten om te zetten. Klik op de "Convert" knop om de PDF-bestanden te converteren naar Word-documenten. Het proces kan enkele minuten duren, afhankelijk van het aantal van PDF's en de complexiteit ervan.

Hints

  • Open de geconverteerde document in Microsoft Word om de conversie te controleren. Sommige elementen mogelijk niet goed converteren als u gebruik maakt van een gratis online dienst of app. Mogelijk moet u het Word-document handmatig bewerken om de fouten te herstellen.
  • Kleine PDF-bestanden kunnen worden geconverteerd met behulp van de meeste van de gratis online diensten. Om grote documenten te converteren, de meeste diensten rekenen een maandelijkse contributie.
  • Sommige online conversie diensten vragen om uw e-mailadres. Merk op dat sommige van uw e-mailadres kan gebruiken om spam e-mails e-mailadres lijsten te leveren of zelfs te verkopen aan derden.
  • Microsoft Word voor Mac 2011 kunt DOC-bestanden openen en opslaan als DOCX-bestanden.
  • Geen gebruik maken van een online conversie dienst om gevoelige documenten te converteren. De gegevens in de PDF verwerkt is op de server en een kopie van de PDF kan men opgeslagen. Gebruik Adobe Acrobat om gevoelige documenten veilig te converteren.