Hoe PDF-formaat wijzigen

Hoe PDF-formaat wijzigen


Portable Document Format (PDF) werd ontwikkeld door Adobe in 1990. PDF wordt veel gebruikt bij bedrijven en particulieren die willen hun documenten in een toegankelijk formaat dat gemakkelijk aan e-mail en een open delen. Het stelt gebruikers in staat te stellen het bewerken en bekijken van voorkeuren voor de ontvanger en beschermt de integriteit van het document met deze functie. De meeste documenten kunnen worden geconverteerd naar PDF-bestanden, met inbegrip van spreadsheets, e-mails, websites, video, technische tekeningen en meer te beveiligen. Echter, het is een beetje lastiger om PDF converteren naar een ander formaat, maar het kan worden gedaan, afhankelijk van het formaat dat u wilt converteren naar.

instructies

1 Ga naar Adobe Online gereedschappen als je wilt naar een Adobe PDF-bestand te converteren naar HTML of tekst. Adobe laat je typt in de URL van het document in een elektronisch formulier. Voer de URL in het vak en kies de "HTML 3.2" of "Tekst" formaat. Selecteer een platform om het document te bekijken en klik op "Convert".

2 Bevestig het PDF-document naar een e-mail en stuur het naar [email protected]~~V voor tekst of [email protected] voor HTML als u wilt converteren naar MIME. De PDF wordt per e-mail naar uw e-mailadres als een MIME-attachment.

3 Open het bestand dat u wilt converteren en klik op "File" en "Opslaan als." Kies het formaat dat u wilt dat de PDF op te slaan. Sommige toepassingen zal u laten dit te doen en anderen niet, afhankelijk van de toepassing en de versie die u gebruikt. Sommige Microsoft Word-programma's kunnen een PDF omzetten, maar de opmaak en de gegevens mogelijk niet goed te vertalen en je kan de wind met ontbrekende informatie.

4 Ga naar een gratis PDF converter website en software downloaden, zoals PDF to Word. Klik op "Bladeren" en selecteer het document dat u wilt converteren. Selecteer het formaat dat u wilt converteren naar, voert u uw e-mailadres in om het bestand te ontvangen en klik op "Convert".