Hoe maak je een banner klikbare in Wordpress

Hoe maak je een banner klikbare in Wordpress


Af en toe mensen willen een afbeelding in te voegen, of een banner op hun Wordpress aangedreven website die fungeert als een link naar een andere website. Dit is een zeer gebruikelijk en is gemakkelijk te bereiken. Als u bekend bent met de basisprincipes van HTML, kunt u eenvoudig integreren een klikbare banner of web link in uw Wordpress blog dat de interactie van de gebruiker zal aanmoedigen.

instructies

Hoe maak je een banner klikbare in Wordpress

1 Maak de banner afbeelding die u wilt gebruiken in uw website. Dit kan worden gedaan met behulp van programma's zoals Microsoft Paint, Photoshop of Gimp.

2 Sla de banner afbeelding die u hebt gemaakt naar de harde schijf van uw computer.

3 Navigeer naar www.tinypic.com. Selecteer de knop "Bladeren" en zoek de banner afbeelding die u hebt gemaakt en opgeslagen in de stappen 1-2. Selecteer vervolgens "uploaden."

4 Kies de HTML-code voor websites voor u gegenereerd door TinyPic. In de eerste regel van de code die leest: <a href = "http: //tinypic.com&quot; vervang de http://tinypic.com met de website die u wilt gebruikers moeten worden genomen om wanneer ze op uw banner.

5 Verander de "alt =" lijn naar een korte zin beschrijving van de website link die je in de code opgenomen in stap 4.

6 Kopieer en plak de volledige code in het deel van uw Wordpress website waar u wilt dat de banner te verschijnen. Sla de wijzigingen in uw pagina, dan bekijk de site om de code te verzekeren goed werkt. Als goed is geconfigureerd zul je de banner weergegeven op de pagina te zien, in staat zijn om te klikken op de banner en worden genomen om een ​​nieuwe webpagina.