Hoe te verbinden twee computers met behulp van Ethernet

Het aansluiten van twee computers via Ethernet is een essentiƫle vaardigheid te bezitten als beheerder van de computer of home computer eigenaar. Met niets meer dan een Ethernet-crossover-kabel en een paar minuten van uw tijd kunt u gemakkelijk twee computers samen als een netwerk over Ethernet-protocollen te verbinden met bijna geen technische kennis.

instructies

Het aansluiten van twee computers met Ethernet

1 Zoek de Ethernet-poorten op beide computers. Deze poorten zijn gewoonlijk op de achterzijde van de computer.

2 Sluit het ene uiteinde van uw Ethernet-crossover-kabel aan op een van de computers met behulp van de Ethernet-aansluiting. Deze connector wordt wel een RJ-45 connector en ziet eruit als een oversized telefoonaansluiting.

3 Steek het andere uiteinde van de crossover-kabel in de Ethernet-aansluiting op de andere computer, zorgen voor een stevige pasvorm.

4 Controleer de netwerkverbindingen binnen uw besturingssysteem om ervoor te zorgen Ethernet-controllers van zowel computer hebben met succes een netwerkverbinding onderhandeld.

Hints

  • Bij het kiezen van een crossover-kabel is het niet nodig om de categorie 6 bekabeling te gebruiken meer dan categorie 5 als een loutere twee computernetwerk zal high end networking componenten nodig.
  • Zorg ervoor dat je een normale Ethernet-kabel niet als een niet crossover Ethernet-kabel zal niet zonder een hub of switch tussen de computers werken.