Hoe het opzetten van Microsoft Outlook 2002

Hoe het opzetten van Microsoft Outlook 2002


Microsoft Outlook 2002 is een populaire e-reader die u toelaat om te sturen en e-mails van verschillende e-mailservers te ontvangen. Om te ontvangen en e-mails versturen vanuit Outlook 2002, moet u een e-mailaccount in het programma toe te voegen. Het duurt slechts een paar minuten voor het opzetten van Microsoft Outlook 2002 om uw primaire e-lezer voor één of meerdere e-mailaccounts die u regelmatig gebruikt worden.

instructies

1 Voeg een nieuw e-mailaccount om Outlook 2002 in staat te stellen het verzenden en ontvangen van e-mails. Klik op 'Extra> E-mailaccounts> Voeg een nieuw e-mailaccount> Next "om het proces van een nieuwe e-mailaccount te starten.

2 Selecteer de server type van het e-mailaccount en klik op 'Volgende'. Voer de informatie over het account (dwz naam, e-mailadres, aanmeldingsgegevens en server informatie) in de komende paar ramen.

3 Klik op 'Accountinstellingen testen "om te testen of het account correct is geconfigureerd.

4 Sluit alle ramen in de "E-mailaccounts" tovenaar en ga terug naar het hoofdvenster. Klik op "Verzenden en ontvangen" om uw e-mailberichten van de server te downloaden.