Hoe maak je een Lexmark Laser Printer oplossen

Bij technische problemen voordoen, is het tijd om op te lossen. Als u een Lexmark laserprinter oplossen, vindt u een paar tests om het probleem te diagnosticeren draaien en dan, hopelijk, fix it. Lexmark heeft tech support, maar eerst laten we eens een schot op de vaststelling van het zelf door het oplossen van problemen.

instructies

Problemen oplossen 101

1 Controleer of de printer online. Lijkt misschien een no-brainer, maar het gebeurt vaker dan je zou denken. Zorg ervoor dat de printer wordt in de muur aangesloten en is ingeschakeld.

2 Controleer de status van de printer. Als er een knipperlicht of een foutmelding op het LCD-scherm, heb je een probleem hebt. Raadpleeg de handleiding om te zien wat er mis is of als het een duidelijke boodschap als "Out of papier," dan is het probleem opgelost.

3 Vul het papier. Deze is eenvoudig, ook. Pop open de papierlade en voeg wat meer vellen papier. Zorg ervoor dat de ventilator het papier om zich te ontdoen van statische en zorg ervoor dat het papier correct te plaatsen. Er moeten een aantal indicatoren op de printer om te helpen.

4 Controleer de toner. Het scherm van de printer zal meestal u laten weten of een boodschap zal verschijnen op de computer. Andere printers ook daadwerkelijk uit te werpen een cartridge als het wordt besteed, dus check het reservoir.

5 Vervang de toner drum. Wanneer afdrukken krijgen wazig of vaag, het wordt tijd om de toner te vervangen. Je krijgt een foutmelding voor deze ook.

6 Kijk om te zien of de kabels goed zijn aangesloten. USB-kabels en parallelle kabels kan gemakkelijk klopte los, dus zorg ervoor dat ze allemaal geduwd stevig. Houd er rekening mee dat sommige printers zijn draadloos.

7 Controleer het netwerk. Als iedereen in het bureau is het hebben problemen met de printer, dan is het waarschijnlijk een netwerk probleem en moet u contact opnemen met de netwerkbeheerder.

8 Installeer de stuurprogramma's. Als u onlangs nieuwe software hebt geïnstalleerd of de printer drukt vreemde tekens, is het waarschijnlijk een driver probleem. Bezoek de website van Lexmark en download nieuwe drivers van de support sectie.

9 Controleer op papierstoringen. Er zijn een paar deuren kunt u veilig openen om te controleren op papierstoringen. Ruim ze voorzichtig.

Hints

  • Zorg ervoor dat je oude drivers te verwijderen voordat het opnieuw installeren van nieuwe.
  • Bel de technische ondersteuning of schiet ze een e-mail nadat u al deze quick fixes hebben uitgeput.
  • Scanners zijn berucht voor het niet krijgen, samen met printers. Probeer het verwijderen van beide apparaten, dan is het opnieuw installeren van de printer en daarna de scanner.
  • Bij het downloaden van drivers, moet u de software overeenkomt met het modelnummer en het platform precies.