Hoe kan ik software verwijderen van een Seagate Free Agent Desk

Hoe kan ik software verwijderen van een Seagate Free Agent Desk


De Free Agent Desk is een externe harde schijf die door Seagate. Externe harde schijven worden gebruikt om vrij te maken primaire ruimte op de harde schijf van uw computer en een back-up van belangrijke gegevens. De Free Agent Desk komt momenteel in de maten die variƫren van meer dan 500 gigabyte tot een paar terabytes. Als je je externe harde schijf te gebruiken zult u merken dat u bepaalde software niet meer nodig hebt. Door het verwijderen van deze software kunt u het opruimen van meer ruimte op uw Free Agent Desk.

instructies

1 Sluit de externe harde schijf. Steek de USB-kabel aan op een vrije USB-poort en steek de stekker in een stopcontact. Wacht terwijl de externe harde schijf zijn gegevens laadt.

2 Open de externe harde schijf. Ga naar 'Mijn Computer' en selecteer "FreeAgent Drive (E :)."

3 Zoek de software. Ga naar het startmenu en typ de naam van de software in de zoekbalk als u niet in staat om het te vinden zijn.

4 Klik met de rechtermuisknop op de map van de software en selecteer "Verwijderen." De bestanden worden dan overgebracht naar de prullenbak. Leeg de prullenbak om de software te permanent te verwijderen.

5 Herstart de computer. Sluiten van alle geopende vensters en klik op het pictogram 'veilig verwijderen "op de quick start menu. Koppel de externe harde schijf wanneer u daarom wordt gevraagd.

Hints

  • Door te klikken op de map van de software en de toets "Delete" zal ook verwijderen.