Hoe te verwijderen van een PCI-slot Cover voor een IBM ThinkCentre S50 8184

Hoe te verwijderen van een PCI-slot Cover voor een IBM ThinkCentre S50 8184


Volgens CNET, de IBM Lenovo ThinkCentre S50 8184 "functie (s) een tool-free chassis design, dat vereenvoudigt en verbetert de bruikbaarheid." Als u een PCI-slot cover om een ​​PCI-uitbreidingskaart toe bent te verwijderen, dan is dit alleen op de functie die u zoekt. De installatie van de PCI-uitbreidingskaart kan een schroevendraaier nodig, maar de werkelijke verwijdering van het afdekplaatje kan handmatig in slechts enkele minuten.

instructies

1 Schakel de computer. Koppel alle kabels die kunnen worden verbonden.

2 Open de behuizing door de twee klemmetjes aan weerszijden van het chassis naar binnen. Til de bovenkant van de behuizing naar boven terwijl u op in op de release vangst, en draai het deksel weg van de rest van het chassis.

3 Brace het chassis om de tafel met één hand en trek op de PCI-uitbreidingskaart bord met de andere. Trek naar boven stevig totdat de riser (en alle aangesloten PCI-kaarten) komt uit van de zaak.

4 Pop de PCI afdekplaatje uit de riser, en installeer je PCI-uitbreidingskaart in de sleuf, het vastmaken van schroeven die door de kaart kunnen worden geëist.

5 Vervang de PCI-uitbreidingskaart en sluit het deksel van het chassis. Sluit de kabels en op de PC.