Hoe om te stoppen met pop-up advertenties van AIM Messenger

Hoe om te stoppen met pop-up advertenties van AIM Messenger


AOL Instant Messenger (AIM) is een instant messaging-client gebruikt door miljoenen. AIM stelt gebruikers in staat om te chatten met vrienden en familie op bijna elke internet-apparaat en is gratis te gebruiken. Als er een nadeel aan deze dienst, is het de doordringende advertenties die men moet bekijken tijdens het gebruik van de dienst. Het is echter mogelijk om de pop-up advertenties met behulp van een hulpprogramma van derden verwijderen. Gebruik dit hulpprogramma om te voorkomen dat advertenties worden weergegeven in AIM.

instructies

1 Blader naar de AIM Ad Hack download pagina (zie referenties). Klik op de link "Download" aan de linkerzijde van het scherm en download de juiste editie van het programma voor uw versie van AIM. Als je niet welke versie je hebt, start AIM weten en meld u aan en klik op 'Menu', 'Help en feedback "en" Over AIM. "

2 Sluit AIM als het momenteel wordt uitgevoerd, voer AIM Ad Hack. Klik op 'Volgende'. Lees de licentieovereenkomst voor de software. Als u akkoord met de voorwaarden, klikt u op "Ik ga akkoord" en klik op "Next" tweemaal.

3 Selecteer de reclame-elementen van AIM die u wilt uitschakelen. Standaard zijn alle advertenties uitgeschakeld. Klik op "Next" als u tevreden bent met uw selecties en klik op 'Install'. Dit proces zal een nieuw exemplaar van AIM downloaden en installeren op de kopie die op dit moment is geïnstalleerd.

4 Klik op "Finish" wanneer het proces is voltooid. AIM wordt automatisch gestart. Als AIM eerder is geïnstalleerd op uw computer, zal uw gebruikersnaam en buddy list blijven zoals ze waren.

5 Ook voorkomen dat de AOL-startpagina openen wanneer u zich aanmeldt om te richten, klikt u op "Menu" aan de bovenkant van de AIM-venster en klik op 'Instellingen'. Klik op het tabblad "Aanmelden / Afmelden" aan de linkerzijde van het venster dat verschijnt, verander dan de radioknop selectie aan de bovenkant van het venster van "Welcome pagina" op "Geen". Klik op 'Opslaan'.