Mijn WordPress Admin stijlen zijn Missing

De WordPress admin dashboard is onderdeel van de WordPress kern. Sitebeheerders en gebruikers moeten de WordPress kern niet wijzigen als gevolg van de mogelijke gevolgen van een fout te maken, wat zou kunnen leiden tot elementen van de site te breken. Een gewijzigde kern kan ook problemen veroorzaken bij het updaten naar een nieuwere versie van WordPress.

Het probleem

Als je WordPress admin stijl ontbreekt of beschadigd is, kan de WordPress admin dashboard niet goed weergegeven. Kolommen, secties en knoppen kunnen ontbreken of niet goed uitgelijnd. Daarnaast is een aantal van de belangrijkste kenmerken van het admin menu mag ontbreken of niet-functioneel. Er zijn een aantal zaken die het probleem zou kunnen veroorzaken.

Plug-in compatibiliteit Problemen

WordPress plug-ins zijn ontwikkeld door derden, voornamelijk individuele ontwikkelaars. Sommige plug-ins zijn niet goed gecodeerd en kunnen compatibiliteitsproblemen met WordPress hebben. Dit wordt vaak veroorzaakt door een bepaalde plug-in die onverenigbaar is met een specifieke versie van WordPress. Om te controleren of het probleem is plug-in verwante, al van uw site plug-ins uit te schakelen en dan controleren om te zien of het menu admin goed functioneert. Als het is, activeren de plug-ins een voor een en controleer het menu weer. Wanneer u opnieuw te activeren de corrupte of niet-compatibele plug-in, zal de admin stijl weer corrupt geworden. Zodra je het bepalen van plug-in die het probleem veroorzaakt, deactiveren en verwijderen.

Beschadigde Thema of Style Sheet

Als u gebruik maakt van een WordPress thema dat deel voorrang van het admin menu om een ​​specifiek ontwerp en het thema of de style sheet is beschadigd of incompatibel te produceren, kan het problemen met uw WordPress admin dashboard stijl veroorzaken. Om het thema te controleren, probeer dan een nieuw thema. Als het probleem verdwijnt, het thema was corrupt of incompatibel.

Beschadigde Admin Files

Admin bestanden moeten niet corrupt op zichzelf geworden. Als je hebt gewijzigde delen van de WordPress kern, maar u hebt een fout gemaakt dat de admin menu veroorzaakt niet juist weergegeven gemaakt. Om corrupte admin-bestanden vast te stellen, bij te werken WordPress naar de nieuwste versie van het dashboard of handmatig downloaden van de nieuwste versie van WordPress.org. Open de inhoud van de installatiemap en pak het "WP-Admin" map. Toegang file management systeem van uw webhost en uw huidige "WP-Admin" map te vervangen door de admin map die u hebt gedownload.