Hoe Mac Outlook Express converteren naar Mac Mail

Hoe Mac Outlook Express converteren naar Mac Mail


Mac Outlook Express is een e-mailprogramma ontwikkeld door Microsoft voor zowel de PC als de Mac (Ref 1). Terwijl Microsoft Entourage is vervangen door Outlook Express, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van al uw oude e-mails en contacten. De Mac OS X-programma Mac Mail zal u toelaten om oude e-mails en contacten vrij gemakkelijk te importeren. De enige vereiste is dat uw Outlook Express e-mail is op uw huidige Mac en je Mac kan de Classic Mac OS-omgeving te laden, indien nodig. Als dat zo is, het omzetten van Mac Outlook Express naar Mac Mail is eenvoudig.

instructies

1 Open Mac Mail. Mac Mail in je Dock of in de map op de harde schijf / Applications.

2 Kies 'Importeer postbussen "in het menu Bestand.

3 Selecteer "Outlook Express" en klik op "Ga door." Een nieuw venster wordt geopend.

4 Selecteer Outlook Express op je Mac, of de map waarin het Outlook Express e-mail worden opgeslagen op je Mac, en druk op "Kies".

5 Controleer welke items uit Mac Outlook Express die u wilt importeren in Mac Mail. Druk op "Doorgaan." De import wordt automatisch gestart. Druk op "OK" wanneer het importeren is voltooid.

Hints

  • Als je niet kan Mac Outlook Express direct in Mac Mail te importeren op je Mac, importeer je Mac Outlook Express mail in Microsoft Entourage met behulp van een back-up-cd of flashcard en vervolgens importeren die bestanden in Mac Mail.
  • Mac Mail zal alleen de informatie die is opgeslagen in Mac Outlook Express importeren.