Hoe maak je Sluit een Laserjet 4P & Nieuw USP Laptop

Hoe maak je Sluit een Laserjet 4P & Nieuw USP Laptop


Als u een LaserJet 4P printer, kan je ervan uitgaan dat je niet kunt gebruiken met een nieuwe laptop. De LaserJet 4P maakt gebruik van een oude-stijl parallelle aansluiting, terwijl de meeste nieuwe laptops niet langer een parallelle poort. Gelukkig kunt u uw oude 4P printer aansluiten op de nieuwe laptop, zelfs indien deze laptop heeft alleen USB-poorten.

instructies

1 Bevestig het parallel einde van de converter aan op de achterzijde van de printer 4P. Zorg ervoor dat de kabel goed vastzit.

2 Steek het platte uiteinde van de parallelle kabel in een vrije USB-poort van uw laptop. Zet uw laptop op en meld u aan.

3 Druk op de "Power" knop op uw LaserJet 4P en kijken naar de rechter bovenhoek van het scherm voor de "Nieuwe hardware gevonden" bericht. Dit is uw indicatie dat de laptop de printer heeft gevonden en is het installeren van de driver voor het.

4 Plaats de installatie-cd voor de LaserJet 4P in jouw laptop dvd-station en installeer de software als de laptop de printer niet automatisch herkent. U kunt de driver downloaden van de website van HP als u niet de installatie-cd (zie Resource).