Hoe te verwijderen Spotify Commercials

Hoe te verwijderen Spotify Commercials


Spotify is een muziek-streaming, delen en management programma beschikbaar als gratis download via de Spotify website. U kunt uw eigen tracks automatisch gegenereerde afspeellijsten te importeren in Spotify, zoeken en luisteren naar een track in het bestaan, delen met vrienden en nieuwe muziek ontdekken. Om het product te ondersteunen en te compenseren muzikanten, Spotify loopt audio commercials om de paar tracks als je ze streamen vanaf ergens anders dan uw eigen computer. Met ingang van augustus 2011, kunt u upgraden naar Spotify Unlimited voor $ 4,99 per maand of een Spotify Premium voor $ 9,99 per maand om Spotify commercials te verwijderen.

instructies

1 Navigeer naar de Spotify website spotify.com, scroll naar beneden naar de onderkant van het scherm en klik op "Doorgaan om Spotify.com."

2 Klik op de "Inloggen" drop-down menu in de rechterbovenhoek van het scherm, typ uw Spotify gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen" knop.

3 Scroll naar beneden naar de onderkant van het scherm, en klik op "Abonnement" onder de rubriek "Account" van het menu "Quick Links".

4 Klik op de "Spotify Unlimited" of link "Spotify Premium" in de sectie "Subscription Status 'van de pagina.

5 Scroll naar beneden naar de onderkant van het scherm, en klik op de credit card radioknop of de PayPal-radioknop om een ​​betaling te selecteren. Klik op de "Ik ga akkoord met de Spotify End User Agreement" checkbox te selecteren, en klik op de knop 'Doorgaan'.

6 Typ uw credit card gegevens in de betreffende velden als je gekozen om een ​​creditcard of betaalpas te gebruiken, of meld u aan uw PayPal-rekening als je verkozen te betalen met PayPal.

7 Klik op de knop "Confirm Payment" om uw upgrade te voltooien, en verwijder alle Spotify commercials van uw weergave ervaring.