Minimale vereisten Computer naar Solid Edge Run

Minimale vereisten Computer naar Solid Edge Run


Solid Edge is een ontwerp-systeem wordt gebruikt door werktuigbouwkundigen maken en beheren van 3D digitale prototypes in Microsoft Windows. Het samenvoegen van design management mogelijkheden met CAD-tools, biedt praktische coördinatie van de activiteiten van het ontwerp en helpt engineers verwijderen voorkomende fouten die het gevolg zijn van miscommunicatie; dit op zijn beurt helpt ontwerpteams produceren een meer gepolijst en foutloos project. Voor het installeren van Solid Edge op uw computer, is het belangrijk om bewust te zijn van de minimale systeemvereisten voor het uitvoeren van het programma.

Operating System Requirements

De basis besturingssysteem van de computer zijn als volgt: Windows Vista Business of Vista Enterprise (32-bits of 64-bits); Windows XP Professional (32-bits of 64-bits); of Windows 7 Enterprise, Ultimate en Professional (32-bits of 64-bit). De huidige versie van Solid Edge is gecertificeerd om te draaien op alleen deze besturingssystemen; Windows ME, Windows 98, Windows NT 4.0 en Windows 2000 worden niet ondersteund. Hardlopen Solid Edge op de server besturingssystemen wordt niet aanbevolen. Internet Explorer is niet verplicht om uw standaard browser naar Solid Edge rijden; maar als je geen gebruik maken van Internet Explorer, moet versie 6.0 of hoger zijn.

Minimale hardwarevereisten

Solid Edge wordt niet ondersteund op de computer processors voorafgaand aan Intel Pentium 4, de AMD Athlon 64 processor of Intel Itanium-processors. De minimale hardware-eisen zijn: een van de hierboven genoemde goedgekeurde besturingssystemen, een 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor, minimaal 1 GB RAM, 65K kleuren, een schermresolutie van 1280 x 1024 of hoger en 2.4 GB schijfruimte vereist voor installatie programma.

Aanbevolen systeemconfiguratie

Hoewel de minimale systeemconfiguratie zal boven voldoende Solid Edge uitvoert, worden de volgende systeemcomponenten aanbevolen voor optimale prestaties: Windows 7 besturingssysteem, een 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor, een minimum 2 GB RAM, waar kleur (32-bit) of 16 miljoen kleuren (24-bit), een schermresolutie van 1280 x 1024 of hoger (bij voorkeur in breedbeeld formaat) en 2,4 GB schijfruimte voor programma-installatie.

Display System Requirements

Terwijl Solid Edge zal draaien op grafische stuurprogramma's die Windows XP, Windows Vista of Windows 7 te ondersteunen, is het raadzaam dat u een professionele grafische kaart die speciaal is ontworpen voor CAD-toepassingen te gebruiken. Dit zal leiden tot optimale prestaties op uw computer.