Het instellen van een laserprinter voor een computer thuis

Een laser printer voor uw kantoor aan huis of thuis computer is een belangrijk instrument, dus zorg ervoor dat je het goed ingesteld. Volg deze aanwijzingen om het opzetten van een laser printer voor een computer thuis.

instructies

Setup 101

1 Stel uw printer. Open de doos en het vinden van een snel op te zetten gids. Verwijder de printer uit de doos en alle benodigde onderdelen. Zet de printer op een vlakke ondergrond; assembleren trays en toners en drums te installeren.

2 Installeer de stuurprogramma's. Tenzij de aanwijzingen anders zeggen, installeer je drivers voordat u verbinding met de computer.

3 Plaats de cd met stuurprogramma's op uw computer. Nu, volg dan de instructies op het scherm.

4 Sluit de printer aan op uw computer. Klik op 'Start> Settings "gevolgd door" Printers en faxapparaten. " Ga dan naar "Printer toevoegen> Selecteer Lokale printer aangesloten op deze computer." Selecteer vervolgens "automatisch detecteren en installeren." Als er geen stuurprogramma kan worden gevonden, kies dan "Have Disk" en blader naar het cd-station.

5 Wordt verbonden. Met behulp van USB, parallelle kabel, Bluetooth of Wi-Fi, sluit u de printer op uw computer.

6 Zorg ervoor dat al je stekkers stevig in de juiste plek geplaatst.

7 Gebruik Bluetooth of Wi-Fi. Om een ​​Bluetooth-printer toe te voegen, open je Bluetooth manager en detecteren van de printer. Of gebruik de "Wizard Printer toevoegen" en selecteer "Detect een printer in het netwerk."

Hints

  • U kunt een bekabelde printer draadloos te maken door de aankoop van een Bluetooth-adapter afdruk. Deze kunt aansluiten direct in de USB-poort.
  • U kunt bijgewerkte drivers van de website van de fabrikant downloaden. Kijk voor een Support-sectie.
  • U kunt uw draadloze printers te delen met andere machines.
  • Zorg ervoor dat uw netwerk te beveiligen door middel van een wachtwoord en het maken van uw computer niet-detecteerbaar.