Hoe kan ik een iMac Drive wijzigen

De iMac G4 was een uniek ontworpen all-in-one computer die, in tegenstelling tot de huidige iMacs, gescheiden op het display van de elektronica van het LCD-scherm. U kunt de iMac G4 te werken door de harde schijf te vervangen door een van de grotere capaciteit. Alleen de bodem van de iMac G4 gedeeltelijk moet worden gedemonteerd om de harde schijf te veranderen, en de procedure kan worden uitgevoerd in minder dan een uur met een paar metalen gereedschappen.

instructies

1 Leg de handdoek op een werkvlak. Plaats de iMac G4 scherm naar beneden op de handdoek. Plaats de onderkant van de iMac G4, zodat het iets is opknoping van de rand van het werkvlak.

2 Verwijder de vier hoek schroeven aan de onderkant van de metalen plaat met behulp van de schroevendraaier Phillips juwelier. Verwijder de metalen plaat en leg het opzij.

3 Gebruik uw vingers om het vliegveld kaart wiebelen in de linkerkant vrij van de sleuf. Trek de antenne plug off van de luchthaven kaart. Plaats de AirPort-kaart opzij.

4 Duw en op de geheugenchip binnenkant van de rechter kant met uw vingers. Trek de geheugenchip omhoog en naar buiten en leg het opzij.

5 Verwijder alle schroeven rond de binnenkant metalen plaat met behulp van de Torx schroevendraaier. Gebruik uw vingers aan de binnenkant metalen plaat uit het inwendige van de iMac G4 verwijderen.

6 Koppel de twee lint kabels aangesloten op het interieur van de iMac G4 aan de rechterzijde met de pincet. Gebruik ook de pincet om de twee kabels aangesloten op het inwendige van de iMac G4 aan de voorkant verbreken.

7 Verwijder de kleine schroef gebleken wanneer de kabels van de voorrand middels schroevendraaier Phillips juwelier verwijderd. Plaats de binnenkant metalen plaat opzij.

8 Gebruik de vingers om de zwarte aansluitstekker draaien aan de voorrand van de inrichting die naar de CD-station om de twee delen van elkaar te scheiden.

9 Verwijder de kleine schroef aan de linkerbenedenhoek van de grote metalen plaat, dat is de cd-station, met behulp van de schroevendraaier Phillips juwelier. Wiebelen de kleine kabel achter de schroef los met je vingers.

10 Verwijder de twee schroeven van elk van de randen aan de boven- en onderkant van de cd-speler met torx schroevendraaier.

11 Verwijder de twee schroeven van de afscherming aan de rechterzijde van de cd-speler met behulp van de Torx schroevendraaier.

12 Schuif het CD-station uit het inwendige van de iMac G4. Gebruik uw vingers om de aansluitingen aan de achterkant van het cd-station en de harde schijf, die aan de cd-drive is aangesloten te verwijderen.

13 Verwijder de tape van beide zijden van de harde schijf met behulp van de pincet. Schuif de witte kabel door de opening in de zijkant van de harde schijf te scheiden van de harde schijf. Scheid de vaste schijf uit de cd-station en zet het neer op de handdoek.

14 Plaats de cd-station op de handdoek gezicht naar beneden, zodat de harde schijf naar boven is gericht. Verwijder het witte papier uit de bovenkant van de harde schijf.

15 Verwijder de twee schroeven aan beide kanten van de harde schijf met behulp van de schroevendraaier Phillips juwelier. Schuif de vaste schijf uit de lade vast te houden aan het cd-station. Zet de harde schijf weg of gooi het goed.

16 Keer de demontage van de harde schijf naar de vervangende harde schijf aan te sluiten op de CD driver. Keer de demontage van het cd-station om het terug te plaatsen in het interieur van de iMac G4. Keer de demontage van de iMac G4 om het samen terug te zetten.

Hints

  • Draag katoenen handschoenen om vingerafdrukken af ​​van de componenten te houden.
  • Een anti-statische band zal statische elektriciteit te houden van schade aan de interne componenten van de iMac G4 moet je hun elektrische contacten aanraakt.