Hoe een item te koop aangeboden op eBay

eBay is een online shopping winkel die mensen in staat stelt om te zoeken en de aankoop van nieuwe en gebruikte onderdelen van verschillende categorieën. Door het gebruik van eBay, kunnen gebruikers ook items naar andere leden op eBay te verkopen. eBay maakt het ook mogelijk zijn leden om hun eigen winkel te creëren. Hieronder zijn stappen om uw items te verkopen op eBay.

instructies

Hoe een item te koop aangeboden op eBay

1 Log in op uw eBay.

2 Selecteer het tabblad "verkopen" en vervolgens op "Sell een item."

3 Klik op "Start de verkoop." Type in drie woorden die beschrijft het item dat u verkoopt in de "Zoek een Matching Category," en klik op 'Zoeken'.

4 Selecteer de categorie die het beste bij uw item en klik vervolgens op "Doorgaan."

5 Voeg de naam, beschrijving, foto en de prijs van uw punt en klik op 'Opslaan en Voorbeeld. " Bekijk een voorbeeld van het item voor fouten, en klik op "List Item."

Hints

  • Om een ​​eBay-account te verkrijgen, bezoek hun website op eBay.com en klik op de "Register." Voorzie uw persoonlijke gegevens, kiest u een gebruikersnaam en wachtwoord, en klik op "Doorgaan."
  • Nadat u de gratis registratie hebt voltooid, zult u in staat om te verkopen op eBay.
  • Potentiële kopers zullen de objecten die je verkoopt op eBay zoeklijst zien en ze in staat zijn om contact met u zullen zijn. U hoeft geen contact met hen met betrekking aankoop van uw item, tenzij ze contact met u op om uw item te kopen.
  • Uw kopers krijgen hun punt door u deze mailen naar hen door USPS, UPS of andere postdiensten, en u wordt betaald via uw Paypal account.
  • Zorg ervoor dat u soortgelijke items te bladeren op eBay om te zien hoeveel andere mensen verkopen hun items voor.