Hoe maak je een Mac accu te voorkomen uit te breiden

Hoe maak je een Mac accu te voorkomen uit te breiden


Net als alle accu's, zullen degenen die komen met verschillende laptop van Apple computers te vervallen op een bepaald punt. Een mogelijke teken van een gestresste, veroudering lithium batterij is dat het zal beginnen te bollen, of uit te breiden, wat zorgt voor een minder-dan-optimale pasvorm in het batterijcompartiment. Kalibreren van de batterij om de paar maanden en het nemen van algemeen onderhoud stappen zal de levensduur van uw batterij te verhogen en de kans op batterij expansie te verlagen.

instructies

Onderhoud Algemeen Battery

1 Laad de batterij volledig de eerste keer dat u de stekker in.

2 Laad en ontlaad de batterij regelmatig, in plaats van het houden van de laptop aangesloten constant. Dit houdt elektronen in de batterij bewegen,

3 Gebruik de "Energy Saver" en "Helderheid" gereedschappen in "System Preferences" om te helpen de batterij te sparen.

4 Download de nieuwste Mac-software-updates op uw computer up-to-date met de nieuwste prestaties en beveiliging verandert.

5 Laat je batterij op 50 procent kosten als het op te slaan voor een langere periode; volledig opgeladen of volledig leeg is kan de toekomstige prestaties van de batterij te beperken.

Batterij kalibreren

6 Sluit uw laptop in het gebruik van het netsnoer, en laat de computer lading totdat deze vol is.

7 Laat de computer blijven in een volledig opgeladen toestand gedurende twee uur, het houden van het aangesloten als u van plan bent om het te gebruiken.

8 Koppel het netsnoer en laat de batterij leeglopen volledig, hetzij door het gebruik van de computer of te laten terwijl losgekoppeld blijven. Wanneer de batterij bijna leeg genoeg is, zal het gaan om te slapen.

9 Zet de computer uit en laat hem slapen gedurende ten minste vijf uur.

10 Sluit het netsnoer opnieuw, en laat de batterij volledig op te laden.

Hints

  • Als uw laptop accu begint om uit te breiden, kunt u een dealer of direct te repareren professional. Een uitpuilende batterij kan uw computer beschadigen als u doorgaat met het te gebruiken.