Hoe om te stoppen met pop-up advertenties

Pop-up advertenties zijn een van de meest voorkomende vormen van reclame gebruikt, hoewel veel gebruikers een hekel hen. Als u op zoek bent naar pop-up advertenties van uw surfervaring te elimineren, volg deze gids naar de beste manier om dat te doen.

instructies

Hoe om te stoppen met pop-up advertenties

1 Blokkeer pop-ups in Internet Explorer. Open eerst uw browser Internet Explorer en klik op Extra in het bovenste gedeelte van de bovenste balk. Wanneer dit zich uitbreidt, klikt u op het gedeelte "Opties" en ga naar het tabblad "Privacy". Onder deze tab vindt u een lijn die leest zie "Block pop-up advertenties." Klik op het plein naast deze regel tekst en een vinkje moet worden weergegeven in het vak. Klik op "Apply" en u zult uw IE-browser hebt ingesteld om deze vervelende advertenties te blokkeren.

2 Blokkeer pop-ups in Mozilla Firefox. Veel gebruikers kiezen om Firefox te gebruiken voor zijn meer veiligheid en gebruiksgemak. Het beschikt ook over een instelling om pop-up advertenties die een beetje beter is dan optie Internet Explorer zou kunnen blokkeren. Om deze instelling te activeren, opent u uw Firefox-browser en klik op het tabblad 'Extra' aan de bovenkant van het scherm. Klik op 'Opties' en navigeer naar de "Content" tab. "Block Pop Up Windows" is de eerste optie in het tabblad. Klik op het selectievakje naast deze optie.

3 Download de Google Toolbar. Hoewel veel Web surfers de voorkeur aan het internet te gebruiken zonder een werkbalk als gevolg van rommel, de Google-versie is eigenlijk een mooi ding om te hebben. Het komt compleet met een pop-up blocker, en het laat je de Google-engine zoeken vanaf elke pagina.

4 Download een van derden blocker. Er zijn nogal wat gratis pop-up blockers beschikbaar om te downloaden. Wees voorzichtig bij het downloaden van derden werkbalken of blokkers, echter, zoals sommige zijn bol van de spyware en zal je veel meer problemen dan ze oplossen veroorzaken. Sommige van de meer gerenommeerde, betrouwbare blokkers omvatten Panicware Pop Up Stopper en Smasher. Sommige antivirus programma's worden geleverd met een ingebouwde pop-up blocker ook.