Hoe kan ik Windows Media Player downloaden voor Windows XP

Hoe kan ik Windows Media Player downloaden voor Windows XP


Windows Media Player voor Windows XP bevat een aantal functies, waaronder de mogelijkheid om te genieten van muziek, opgeslagen tv-programma's, video's en foto's. Volgens Microsoft, kunt u dit programma gebruiken om uw entertainment te delen met andere apparaten in uw huis of zelfs synchroniseren naar draagbare apparaten. Windows Media Player is compatibel met alle versies van Windows XP Service Pack 2.

instructies

1 Bezoek de Windows Media pagina op Microsoft.com om de speler te downloaden. De website zal uw besturingssysteem te detecteren.

2 Klik op de "Nu downloaden" knop voor Windows Media Player 11. Dit brengt u naar een pagina met informatie over het programma en een andere download knop.

3 Klik op "Systeemvereisten" aan de eisen van het programma te lezen. Hierdoor wordt een tabel met informatie over de minimumvereisten voor verschillende onderdelen op uw computer. Uw systeem moet voldoen aan of overtreffen deze eisen voor het programma om goed te functioneren. Klik op de pijl terug op uw browser om terug te keren naar de vorige pagina.

4 Klik op "Nu downloaden." Een dialoogvenster zal verschijnen met opties om het bestand op te slaan of te annuleren. Klik op 'Bestand opslaan. "

5 Open de map waarin u het bestand en dubbelklik op zijn opgeslagen. Een dialoogvenster verschijnt met een waarschuwing over het openen van uitvoerbare bestanden en een verzoek om bevestiging. Klik op "OK" om verder te gaan.

6 Klik op de "Run" knop op de "Open File - beveiligingswaarschuwing" dialoogvenster. Dit zal de Windows Media Player installatieprogramma te starten.

7 Klik op de "Bevestigen" knop. De installateur moet controleren of uw versie van Windows legitiem is voor de installatie kan gaan. Dit kan enkele seconden duren.

8 Lees en accepteer de software-overeenkomst. De installer zal beginnen om de bestanden te installeren. Afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding kan dit duren tot 10 minuten.

9 Kies "Express Settings" of "Aangepaste instellingen" op het "Windows Media Player" dialoogvenster. Selecteer "Express Settings" als u het installatieprogramma wilt Windows Media Player te configureren voor u, of "Aangepaste instellingen" als u wenst om het zelf te configureren. Klik op "Next" om verder te gaan. Als u "Custom Settings 'geselecteerd zal dit u naar verschillende pagina's waar je verschillende opties kunt selecteren.

10 Klik op "Finish." Windows Media Player zal lanceren, met een lijst van albums en liedjes die je misschien al op uw computer hebt opgeslagen.