Hoe te verwijderen van de Windows Search History

Hoe te verwijderen van de Windows Search History


Het verwijderen van de Windows zoekgeschiedenis houdt nieuwsgierige indringers uit te proberen om te spioneren op uw computer en zie wat websites die u ooit geweest ben. Het is niet een kwestie van het hebben niets te verbergen, maar gewoon het vinden van een manier om je privacy te hebben voldaan. U kunt uw zoekgeschiedenis, evenals prive-informatie die tijdelijk op het internet kan worden opgeslagen te wissen. Hier is een snelle gids voor het oplossen van dit gegevens van uw eigen computer.

instructies

Hoe te verwijderen van de Windows Search History

1 Open een Internet-venster en klik op het menu 'Extra' aan de bovenkant.

2 Selecteer "Opties" of "Internet-opties", afhankelijk van welke browser je gebruikt.

3 Klik op het tabblad 'Algemeen' als u gebruik maakt van Internet Explorer. Aan de onderkant, moet je de optie om je geschiedenis te verwijderen. U kunt ook het aantal dagen dat u wilt dat de computer om uw geschiedenis te houden. Zet dit aantal op nul als u niet wilt dat uw geschiedenis opgeslagen op alle.

4 Klik op de knop "Delete Files" als u alle tijdelijke bestanden opgeslagen die show pagina's die u onlangs hebt bekeken te verwijderen.

5 Klik op het tabblad 'Privacy' in Mozilla Firefox. Hier kunt u ook het aantal dagen dat u wilt dat de computer om uw geschiedenis te houden. Verwijder het vinkje bij: "Gedenk wat ik in formulieren en de zoekbalk in te voeren." Dit zal sites zoals Google opslaat wat je hebt gezocht alvorens uit te schakelen.

6 Klik op de knop "Nu Clear", naar de onderkant van het menu, om het even welke privé-gegevens Firefox heeft opgeslagen over u te wissen. U kunt dit ook doen door op "Ctrl + Shift + Delete" op het toetsenbord.

Hints

  • Cookies verwijderen is een andere manier om internetsites te houden van het bijhouden van uw computer. Deze optie is meestal te vinden op dezelfde pagina als de optie om je geschiedenis te verwijderen.