Hoe maak uw eigen Song online gratis

Hoe maak uw eigen Song online gratis


Computerprogramma's zijn nuttig voor het maken van muziek, maar veel muziek software is duur. Gelukkig zijn er websites die u zal toestaan ​​om uw eigen lied te maken voor gratis. U kunt muziektheorie studeren en te leren akkoorden, terwijl het horen van hoe de verschillende instrumenten en stijlen mengen. Dit is een goede manier voor beginners om te leren hoe muziek in elkaar gezet en een manier om een ​​one-of-a-kind lied te delen met anderen.

instructies

1 Ga naar een website die u zal toestaan ​​om je eigen muziek rechts op de site te maken zonder kosten, zoals Jam Studio (zie referenties). Meld je aan voor een account.

2 Kies akkoorden om de song te creëren. Een voorbeeld van de akkoorden als je nodig hebt om ze eerst te horen door te klikken op de "preview mode" knop in de linkerbenedenhoek van de doos akkoorden en te klikken op elk akkoord. Ga naar de volgende pagina door te klikken op de pijl in de rechter bovenhoek in de akkoorden in te vullen, of gewoon werken op een pagina per keer.

3 Selecteer de instrumenten die u wilt uw song af te spelen. In het vak op de lagere linkerzijde, kunt u de aanbevolen instrumenten of anderen vinden in het drop down menu in het vak aan het goede te kiezen.

4 Klik op de muziekstijl die je wilt elk instrument te hebben, zoals land of rock, en sleep de balken in de "tempo" sectie omhoog of omlaag te versnellen of vertragen van de muziek. Klik op de play-knop om te horen wat je tot nu toe hebt. U kunt blijven werken aan het geluid dat u wilt. Klik op de knop "opslaan" in de linkerbovenhoek van de pagina om uw werk op te slaan.