Hoe naar Link webpagina's samen

Hoe naar Link webpagina's samen


Hyperlinks zijn wat houdt het World Wide Web in leven, sites en pagina's met elkaar te verbinden en waardoor mensen gemakkelijk navigeren van de ene pagina naar de volgende. Evenals het helpen gebruikersnavigatie, de verbindingen te versterken aanwezigheid van een site in de zoekmachines. Om twee webpagina's aan te sluiten, moet u weten een aantal fundamentele Hyper Text Markup Language, beter bekend als HTML, de code ten grondslag liggen aan de meeste pagina's op het internet.

instructies

1 Open de HTML-code van de eerste webpagina. Scroll naar beneden naar de plaats waar u wilt dat de link wordt weergegeven.

2 Typ de tekst die u wenst te maken in een hyperlink naar de andere pagina, zoals "Ga naar de volgende pagina," of "Klik hier."

3 Typ in de HTML-tag <a href="pagename"> voordat de hyperlink tekst en </a> achteraf. Tussen de aanhalingstekens, vervang "pagename" met de URL van de pagina die u wilt koppelen aan. De uiteindelijke code ziet er ongeveer als volgt uit: <a href="Click"> http://mywebsite.net/files/page2.html">Click hier </a>.

4 Herhaal dit proces op de tweede pagina, het plaatsen van de URL voor de eerste pagina te koppelen terug naar de eerste pagina.

Hints

  • Als de pagina's deel uitmaken van dezelfde site, kan alleen de locatie en bestandsnaam invoegen in plaats van de URL. Bijvoorbeeld, in plaats van "http://mywebsite.net/files/page2.html", typ je gewoon "bestanden / page2.html."