Hoe te verwijderen De geschiedenis van een Search Bar

Hoe te verwijderen De geschiedenis van een Search Bar


Een zoekbalk is een werkbalk die open blijft staan ​​in uw webbrowser. Deze balk geeft u de mogelijkheden om te zoeken naar vermeldingen zonder dat een zoekmachine website, zoals Google of Yahoo te bezoeken !. De items die u zoekt voor het gebruik van de zoekbalk wordt in de geschiedenis van de zoekbalk en de webbrowser blijven. Met het oog op de zoekbalk geschiedenis wilt verwijderen, moet u de volledige browsegeschiedenis opgeslagen in uw webbrowser te verwijderen.

instructies

internet Explorer

1 Open een Internet Explorer-venster.

2 Klik op "Veiligheid" aan de bovenkant van het raam en een drop-down menu wordt geopend.

3 Kies "Delete Browsing History" en een venster wordt geopend in Internet Explorer. Zeven verschillende opties zal worden gevestigd in die map.

4 Klik op de dozen die zijn gevonden links van de onderste zes opties vinkje bij degenen dozen. Laat het vakje voor de "Preserve favorieten website gegevens" instelling niet aangevinkt.

5 Klik op "Verwijderen" aan de onderkant van het open raam en de geschiedenis zal worden verwijderd uit de zoekbalk.

Firefox

6 Open een Firefox-venster.

7 Klik op 'Extra' aan de bovenkant van het venster en een drop-down menu zal verschijnen.

8 Kies "Recente geschiedenis wissen" in het drop-down menu. Een venster wordt geopend in Firefox.

9 Klik op de "Time range op te helderen" drop-down box aan de bovenkant van de in de vorige stap genoemde en selecteer "Alles." klik op elke doos aan de onderzijde van het open venster controles plaatsen in van die boxen.

10 Klik op "Nu wissen" aan de onderkant van het open raam. De zoekbalk en de browsergeschiedenis in Firefox zullen worden verwijderd.

Hints

  • Firefox 3.6 en Internet Explorer 8 waren het programma versies gebruikt om dit artikel te maken.