Hoe maak je een SWF-bestand downloaden

Hoe maak je een SWF-bestand downloaden


Bij het bekijken van een video of het spelen van een game online, ben je waarschijnlijk het bekijken van een ingesloten Flash of SWF-bestand. Dit gebeurt door middel van een plug-in die in de browser geïnstalleerd. Net als alle andere bestanden die uw standpunten webbrowser, een kopie van het SWF-bestand wordt gedownload naar uw computer voordat het wordt weergegeven. Wilt u een van deze SWF-bestanden op te slaan om later te bekijken, kunt u deze vinden in de lijst van de bestanden van uw browser.

instructies

internet Explorer

1 Klik op het menu "Extra" en kies "Internet-opties."

2 Klik op de knop 'Instellingen' in het tabblad 'Algemeen', onder de "Browser History" onderverdeling.

3 Klik op de "Bestanden weergeven" knop. Zoek het SWF-bestand dat u wilt opslaan in de lijst met bestanden. Klik met de rechtermuisknop op, kies dan "Kopiëren".

4 Open de map waarin u het SWF-bestand op te slaan. Klik op het menu "Edit" en kies "Plakken" om een ​​kopie van het SWF-bestand op te slaan in de gekozen directory.

Firefox

5 Open de webpagina die de ingesloten SWF-bestand bevat.

6 Klik op het menu "Extra" en kies "View Page Info."

7 Selecteer het tabblad "Media". Gebruik de schuifbalk om de lijst met bestanden te navigeren en zoek het SWF-bestand. U kunt de "Type" kolomkop klikken om de bestanden in de lijst te sorteren. SWF (en andere Flash-bestanden) worden vermeld onder de "insluiten" type bestand.

8 Klik om het SWF-bestand te selecteren en klik op de "Save As" knop. Kies een veilige locatie op uw computer en klik op de knop "Opslaan".

Opera

9 Typ "opera: cache" in de adresbalk.

10 Houd de toets "CTRL" en tik "F." Typ "SWF" in het zoekvak en druk op de "ENTER" toets.

11 Klik met de rechtermuisknop op het SWF-URL-koppeling en kies "Save gekoppelde inhoud As." Kies een veilige locatie op uw computer en klik op de knop "Opslaan".

Safari

12 Klik op het menu "Window" en kies "Activity."

13 Kies een SWF-bestand uit de lijst met bestanden. Houd de toets "CTRL" ( "Option" toets op een Mac) en dubbelklik op de bestandsnaam en klik op 'Opslaan'.

14 Kies een opslaglocatie en klik op de knop "Opslaan".