Hoe kan ik een abstracte achtergrond in Photoshop Maak

Schetsen een familieportret, landschap of zelfs de bekende fruitschaal kan een manier om kunst vaardigheden te oefenen zijn, maar als digitaal ontwerpen, zijn geen regels op het onderwerp vereist. Maak iets abstracts, zoals een patroon van wervelingen of lijnen, en gebruik het als achtergrond voor plakboeken, fotolijstjes of zelfs briefpapier. Door gebruik te maken van Photoshop schilderen en design tools, zul je een abstracte achtergrond zeker te kwalificeren als het scheppen van "abstracte kunst."

instructies

1 Open Photoshop. Klik op "File"> "Nieuw." Typ een naam voor de achtergrond, zoals "AbstractB" in het "Name" veld. Typ de afmetingen van de achtergrond in de "breedte" en "hoogte" dozen, zoals "11" en "8,5" voor een landschap stuk standaard kopieerpapier. Trek de afmetingen menu en klik op "inches." Selecteer "White" in het menu "Achtergrond Inhoud" en klik op "OK." Photoshop opent een lege witte doek klaar voor de abstract ontwerp.

2 Dubbelklik op het linksboven plein van de "Color Picker," de twee diagonale vierkantjes aan de onderkant van de "Tools" palet. Kies een stevige achtergrond kleur. Klik op 'OK'. Klik op de "Emmertje" tool in het midden van de "Tools" palet. Klik ergens op het witte doek te vullen met de achtergrondkleur. Sla deze stap naar de achtergrond kleur wit te houden.

3 Selecteer een nieuwe kleur van de "Color Picker." Klik op de "Brush" tool, die eruit ziet als een penseel, in het midden van de "Tools" palet. Klik op het canvas, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de cursor naar abstracte lijnen en ontwerpen te maken.

4 Overschakelen naar een nieuwe kleur verf op de "Color Picker." Trek de borstelkop, dat is de tweede knop van links in de bovenste werkbalk. Het is niet-gemerkte, maar heeft een klein aantal eronder en een drop-down menu. Kies een van de scattershot opzetborstels.

5 Sleep de cursor over het doek om een ​​gespoten, airbrushed blik te vormen. Schuif de "Opacity" bar beneden naar "50%" op de bovenste werkbalk en spray meer, te zien hoe de verschillende transparantie niveaus verschijnen op het beeld.

6 Verander kleuren en opzetborstels tot het ontwerp van de achtergrond is voltooid.

7 Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Opslaan als. " Kies een plek om de achtergrond bestand wilt opslaan en klik op 'Opslaan'.