Hoe maak je een Microsoft-toetsenbord installeren

Hoe maak je een Microsoft-toetsenbord installeren


Sinds het begin van de personal computer tijdperk, hebben Microsoft-toetsenborden consequent gerangschikt hoog in consumentenonderzoeken vanwege hun innovatieve functies en de kwaliteit van de bouw. Microsoft een revolutie in de ergonomisch toetsenbord beweging met de release van hun Natural toetsenbord en hun toetsenbord blijven lof te winnen van consumenten en recensenten alike.Installing een Microsoft-toetsenbord is een eenvoudige taak die de meeste mensen kunnen voltooien binnen een paar minuten.

instructies

Hoe maak je een Microsoft Wired Keyboard Installeer

1 Schakel de computer en zet hem uit. Koppel de huidige toetsenbord.

2 Steek de Microsoft-toetsenbord in een lege USB-poort op de computer. U kunt ook gebruik maken van een USB naar PS / 2-adapter en sluit het toetsenbord in de PS / 2-poort van de computer (rond, paars poort).

3 Zet de computer aan en laat Windows om het toetsenbord te detecteren. In de meeste gevallen zal Windows automatisch het toetsenbord te configureren voor gebruik. Echter, als gevraagd wordt om de installatie-cd, plaatst u deze in de CD / DVD driver en druk op de "Enter".

4 Installeer de hulpprogramma's op de installatie-cd als u de geavanceerde snelkoppeling en programmering functies van uw Microsoft-toetsenbord te gebruiken.

Hoe te installeren Wireless Microsoft Keyboard

5 Steek de ontvanger voor het toetsenbord in een lege USB-poort op de computer. Wacht tot Windows de ontvanger op te sporen en te configureren voor gebruik.

6 Installeer de batterijen in het compartiment aan de onderzijde van het toetsenbord.

7 Druk op de "Connect" of "Zoek" knop op de ontvanger. Op hetzelfde type knop aan de onderkant van de Microsoft toetsenbord. Zij ontvanger synchroniseert met het toetsenbord en je moet in staat zijn om het te gebruiken op dat punt.

8 Installeer de optionele hulpprogramma's op de installatie-cd. Deze hulpprogramma's zijn niet verplicht om het toetsenbord te gebruiken; Echter, ze stellen u in staat om eenvoudig te programmeren sneltoetsen combinatie slagen voor gebruik binnen uw favoriete Windows-toepassingen.

Hints

  • Tenzij het toetsenbord u installeert maakt gebruik van een andere taal dan Engels, moet je niet nodig hebt om eventuele wijzigingen in de toetsenbordindeling te maken als u gebruik maakt van Windows versie 98 of nieuwer.