How to Get Rid of Pop Up Windows

Pop-up vensters zijn extra browservensters die automatisch worden gestart wanneer u bepaalde websites te bekijken. Ze adverteren alles van shoppen om de verkoop, en bieden andere shopping informatie. Omdat ze extra browservensters te lanceren, pop-up vensters verbruiken extra geheugen en vertragen browser snelheid en prestaties. U kunt de ingebouwde pop-up blocker te blokkeren vervelende pop-up vensters van uw browser te gebruiken.

instructies

Internet Explorer-gebruikers

1 Start Internet Explorer en klik op het menu "Extra" op de top.

2 Scroll naar beneden de drop-down menu, selecteer "Pop-upblokkering" en klik op "Turn On Pop-up Blocker."

3 Klik op het menu "Extra" weer, selecteer "Pop-upblokkering" en klik op "pop-upblokkering." Selecteer het blokkeren van instellingen die u wilt gebruiken. Selecteer bijvoorbeeld de audio-optie als u een geluid horen telkens als Internet Explorer blokkeert een pop-up. Selecteer het blokkerende niveau dat u wilt gebruiken. Selecteer de standaard instelling, medium, als je wilt om pop-ups te blokkeren zonder zich te bemoeien met de meeste websites.

Firefox-gebruikers

4 Lancering Firefox en klik op het menu "Extra" op de bovenkant van uw browser.

5 Scroll naar beneden de drop-down menu en klik op "Opties." Als je een Mac gebruikt, klikt u op het menu 'Firefox' en klik op 'Voorkeuren'.

6 Klik op het tabblad 'Inhoud' en klik op om een ​​vinkje te plaatsen in het vakje "Block pop-upvensters". Klik op "Uitzonderingen" als u wilt pop-ups voor bepaalde sites in te schakelen. Sluit de browser opties / voorkeuren wanneer u klaar bent.

Safari-gebruikers

7 Launch Safari en klik op het menu 'Safari' aan de bovenkant van uw browservenster.

8 Scroll naar beneden de drop-down menu en klik op de optie "Block pop-upvensters". Of klik op het menu "Safari", selecteer "Preferences" en klik op het tabblad 'Beveiliging'.

9 Klik hier om een ​​vinkje te plaatsen in het vakje "Block pop-upvensters".