Doe apparaten uitvoeren sneller op een USB 2.0 bij het gebruik van verlengkabels?

Doe apparaten uitvoeren sneller op een USB 2.0 bij het gebruik van verlengkabels?


USB-kabels worden gebruikt om een ​​scala van apparaten aansluiten van gaming controllers camcorders en externe DVD-schrijvers. Dankzij de USB 2.0, de verbinding met deze apparaten presteert sneller dan de vorige USB-poort snelheden. Hoewel deze snelheid niet wordt verbeterd door het gebruik van USB-verlengkabels, kunnen verschillende factoren invloed hebben op de prestaties van een USB 2.0-poort.

verlengkabels

Hoewel het mogelijk is om het bereik van de beweging voor uw USB-apparaat uit te breiden door het aan een verlengkabel die zit tussen het apparaat en de originele USB-kabel die wordt aangesloten op de computer, zal het resultaat worden verhoogd vertraging. Dit komt omdat de verlengkabel voegt milliseconden op de reistijd van gegevens aan de inrichting en vice versa. Voor eenvoudige USB-apparaten zoals USB-toetsenborden, het verschil is te verwaarlozen en nauwelijks opgemerkt door de computer wordt gebruikt, maar met meer complexe apparaten zoals een camcorder of een scanner, kan het verschil in data transfer leiden tot computer fouten en zelfs data corruptie. Dit probleem wordt verergerd des verlengkabels zijn gekoppeld aan het bereik van het toestel verlengen.

hubs

Een ander probleem dat de snelheid van USB 2,0 poorten kunnen beïnvloeden is het gebruik van knooppunten. Hoewel hubs extra USB-poorten voor apparaten, al deze poorten aanvoer vanuit één bandbreedte van de oorspronkelijke haven. Hierdoor, wanneer meerdere objecten worden aangesloten op de naaf, data Alles 'overdrachtsnelheid gezamenlijk vertraagd. Hoewel dit kan leiden tot een vertraging voor items zoals draagbare harde schijven en keyboards, kan het probleem camcorders, flash drives en andere complexe apparaten leiden tot beperkte of geen connectiviteit te bieden wanneer aangesloten op een poort.

versie compatibiliteit

Een manier om de snelheid van uw USB 2.0-systeem is om USB 2.0-ready producten. Deze producten zullen het label "Full Speed ​​USB" of "USB 2.0" carry op de verpakking en zijn gebouwd om gegevens te leveren tegen prijzen die overeenkomen met de USB 2.0-poort. Hoewel USB 2.0-poorten zijn achterwaarts compatibel met USB 1.1-apparaten, worden de gegevens levering tarief van het apparaat niet gegarandeerd om te upgraden, omdat het in een bijgewerkte poort is aangesloten. USB 1.1 overdrachtsnelheid was tot 12 MB per seconde, terwijl USB 2.0-overdracht met snelheden tot 480 MB per seconde, dus het voordeel voor het upgraden van apparaten is aanzienlijk.

Cascading

Overloop, of het aansluiten van een USB-verlengkabel, zoals een USB-hub op een andere USB-verlengkabel, zoals een verlengkabel, kan ook vertragen USB responstijd. Hoewel het mogelijk is om een ​​antwoord van apparaten aangesloten zo ontstaan, het resultaat is een vertraging in de reactietijd en trager gegevensoverdracht.