eMachines eME627 Laptop Specs

eMachines eME627 Laptop Specs


De eMachines bedrijf werd opgericht in 1998 als een bouwer van goedkope desktop en laptop computersystemen. Het merk richt zich niet op het ontwerp innovaties of esthetiek, maar eerder op het aanbieden van low-cost, volledig functionele, multimedia-georiƫnteerde computersystemen. De producten worden vaak geplaatst in de detailhandel als prijsleider op de bargin georiƫnteerde of eerste computer gebruiker te trekken. De eME627 is een van de eMachines laptop modellen ontworpen om te concurreren tegen de entry-level modellen van merken zoals Asus.

Main Chipset

In het hart van de eMachines eME627 is een AMD M780G-chipset. De centrale verwerkingseenheid gebruikt door deze chipset is een AMD Athlon 64 processor. Deze 64-bit processor werkt op 1,6 gigahertz met een 512-kilobyte cache en een 667-megahertz front-side bus.

Geheugen

De eMachines eME627 laptop biedt de gebruiker een SATA harde schijf met 160 GB capaciteit. Willekeurig toegankelijk geheugen voor deze laptop heeft een maximale capaciteit van 2 gigabytes met de mogelijkheid om uit te breiden tot maximaal 4 gigabyte Random Access Memory (RAM).

grafiek

Dit notebook-stijl laptop is uitgerust met een 15,6-inch beeldscherm met een maximale resolutie van 1366 bij 768 pixels, waardoor het full high-definition kwaliteit. Deze monitor heeft ook een 16: 9 aspect ratio, waardoor het beelden in breedbeeld weer te geven zonder vervorming.

optisch station

Het schijfstation van de eMachines eME627 laat zijn gebruikers lezen en schrijven cd's en dvd's. De maximale leessnelheid voor het lezen en schrijven van CD's in deze eenheid is 24x, terwijl de single-layer dvd's kunnen worden gelezen en opgenomen worden met maximaal 8x. Dual-layer DVD-schijven worden gelezen op 8x en vastgelegd op op 4x.

Dimensies

Deze laptop heeft een weegt zes pond en meet 14,4 cm in de breedte, 10,8 centimeter in diameter en 1,5 inch dik.

Software

eMachines voorziet deze laptop met een Windows 7 Home besturingssysteem. Deze computer wordt geleverd met Adobe reader, Corel WinDVD, NTI Media Maker en proefversies van Microsoft Office voor Thuisgebruik en Studenten 2007 en Norton Internet Security 2009.