Hoe te SKP bestanden te converteren

De SKP formaat staat voor Google Sketchup. Met dit programma kunt u tot en met 3-D modellen van voorwerpen voor gebruik te maken met programma's zoals Google Earth, de wereld-modellering programma. Als u wilt een SKP bestand om te zetten in iets meer compatibel en makkelijker te lezen op een eenvoudige foto-editor, zoals JPG of GIF, kunt u dit doen met behulp van de inheemse programma Microsoft Paint. Dit programma wordt geleverd in Windows.

instructies

1 Open een webbrowser en navigeer naar sketchup.google.com. Klik op de "Download Google Sketchup" knop aan de bovenkant van de pagina. Klik op 'Akkoord en downloaden' op de volgende pagina om het installatiebestand te downloaden. Open uw standaard download map, die vaak "Mijn downloads," uit "Mijn Computer" in het menu Start. Dubbelklik op de Google Sketchup installatiebestand.

2 Klik op "Next" en vervolgens "Ik ga akkoord" op het installatiescherm. Klik op "Change" om een ​​map voor het programma te kiezen en klik op 'Volgende'. Klik op "Install" om het programma te installeren.

3 Dubbelklik op het SKP bestand om het in Google Sketchup te openen.

4 Druk op de "Print Screen" toets op uw toetsenbord om het te kopiëren.

5 Klik op "Start" in Windows en selecteer "Alle programma's", "Accessoires" en vervolgens "Paint."

6 Klik op 'Bewerken' en selecteer 'Plakken'. Klik op "File" en selecteer "Opslaan als." Selecteer het formaat dat u wilt converteren naar, zoals "GIF," uit het drop-down menu. Klik op "Opslaan" om het bestand op te slaan.