Hoe maak je een Firefox Web Virus dat houdt Laden dezelfde webpagina Fix

Bepaalde soorten virussen kan invloed hebben op webbrowsers, zoals Firefox, en ervoor zorgen dat ze dezelfde webpagina over en over te laden, ongeacht waar je probeert om te gaan. Deze webpagina's zijn meestal gevuld met advertenties, en zijn ontworpen om u te verleiden tot het klikken op hen, zodat de maker van het virus geld ontvangt. Als u een virus als deze op uw computer, maak je geen zorgen, omdat het relatief pijnloos en gemakkelijk te verwijderen.

instructies

1 Ga naar een computer die niet is geïnfecteerd door een virus en open een web browser. Download een gratis proefversie van een antivirusprogramma als je niet al een hebt op de geïnfecteerde computer. U kunt een gratis antivirus programma beproeving van een bedrijf, zoals Norton of ESET krijgen. Sla het installatiebestand voor het antivirusprogramma proef om een ​​flash drive of andere handige draagbare data-opslag apparaat.

2 Steek de flash drive in uw geïnfecteerde computer en kopieer het installatiebestand antivirus proef op de computer. Verwijder de flash drive, vervolgens dubbelklikken op het installatiebestand om te beginnen met het installeren van het studieprogramma. Zodra het proces-programma is geïnstalleerd, wordt de computer opnieuw opstarten.

3 Druk op de "F8" -toets als de computer opnieuw op om het opstartmenu van Windows op te roepen. Kies de optie om de computer op te starten "Veilige modus met netwerkondersteuning." Veilige modus is een speciale start-up modus die Windows zal beginnen met de minimale hoeveelheid stuurprogramma's en programma's geladen, waardoor het veel makkelijker om virussen die het systeem infecteren verwijderen.

4 Meld u aan bij Windows Veilige modus en bevestig dat u wilt gaan. Zodra het besturingssysteem volledig is geladen, start de antivirus programma dat u hebt geïnstalleerd. Updaten naar de laatste virusdefinities via de updatefunctie in het programma, dan is het uitvoeren van een volledige systeemscan scan van uw computer. Als een virus infectie is gevonden na het antivirusprogramma eindigt het scannen van uw computer, te verwijderen, start de computer opnieuw. Laat de computer normaal opnieuw op te starten.

5 Voer een andere antivirus scan op uw computer als je eenmaal hebt aangemeld bij het besturingssysteem. Als er meer infecties worden gevonden, verwijder ze, start de computer opnieuw en scan opnieuw. Afhankelijk van het exacte type van het virus je besmet zijn met, kan het een paar pogingen duren voordat deze volledig van uw computer wordt verwijderd.