Hoe naar Link Facebook berichten met uw website

Facebook berichten - zowel de status updates die u naar de collectieve News Feed alsook individuele berichten die u plaatst bij Stadsmuur van andere gebruikers - u toelaten om te blijven in voortdurende aanraking met mensen die je hebt aangewezen als contacten. Als u eigenaar of exploiteren van een website, rust de mogelijkheid om links naar uw Facebook-berichten te bevestigen om ze te gebruiken als een waardevol instrument voor reclame en promotie.

instructies

1 Log op Facebook. Klik op de "Link" knop boven het venster "Status Update" als u wenst om uw website te plaatsen op de "News Feed." Als alternatief, navigeer naar het profiel van een vriend met wie u wilt uw website te delen en klik op de "Link" knop aan de bovenkant van zijn muur.

2 Voer uw website URL in het veld 'Link'. Klik op de "Bevestig" knop om de link aan uw bericht. Bewerk de weergegeven titel, beeld en de beschrijving van uw website als ze de inhoud niet goed weerspiegelen.

3 Voer een aangepaste tekst op basis van bericht in het lege veld onder uw bijgevoegde website als u wilt uw website of de relevantie van uw netwerk van vrienden of een specifieke vriend nader toe te lichten. Klik op 'Delen' om je bericht te maken.

Hints

  • Moedig je vrienden uit om uw post met hun netwerken te delen, om het bereik van uw site verder te verhogen. Vertel ze dat ze kunnen klikken op de "Share" knop om uw bericht met een enkele druk op de knop delen.
  • Niet verwijzen naar pornografische of aanstootgevende websites met behulp van Facebook. Doen dus in strijd met de regels van de website en kan resulteren in uw account wordt verboden.