Hoe te snijden een object in Photoshop

Hoe te snijden een object in Photoshop


Als u wilt uitknippen een object uit een foto, kunt u de tools om het te doen in Photoshop te vinden. De tool die u kiest, hangt af van de complexiteit van het object. Bijvoorbeeld, als u een afbeelding van een persoon snijden met krullend haar, het gereedschap Pen is het beste om te gebruiken. Het is heel precies en in staat om een ​​gedetailleerd beeld te snijden zal zijn. Als het object heeft een heleboel eenvoudige lijnen en curves, zal de veelhoeklasso werken. Het uitsnijden van een object in Photoshop is een grote vaardigheid om te hebben als je een grafisch ontwerper werkt op elk type publicatie of web graphic. Probeer deze stappen om uit te snijden van een object met het gereedschap Pen.

instructies

1 Open de foto in Photoshop. Ontgrendelen van de achtergrond laag door te gaan naar de "Layers" palet. Dubbelklik op de laag. Het zal u vragen om de laag te noemen "Layer 1." Het is fijn om het te laten zoals het is. Onder het menu "Layer", selecteer "Laag dupliceren." Het maken van een kopie van het origineel zal toestaan ​​om te beginnen fris als dat nodig is.

2 In het "Extra" palet, selecteer het gereedschap Pen.

3 Begin waarin uw object met het gereedschap Pen. Zoom in op een gebied waar u wilt beginnen. Klik hier om te beginnen met het maken van het pad.

4 Ga met je cursor naar de eerste bocht te maken, volgt de contouren van uw object. Ga heel de weg rond het object, het creëren van vele kleine bochten. Zodra je pad is aangesloten, wordt je er een continue overzicht hebben, die een vorm rond het gewenste object.

5 Open de "Paden" palet. Uw ingevulde pad zal verschijnen. Dubbelklik op het. Een dialoogvenster verschijnt, waarin u wordt gevraagd om het op te slaan. Klik op 'Save Path. "

6 Aan de onderkant van de "Paden" palet, klikt u op de gestippelde cirkel knop. Hierdoor kunt u het werk pad als een selectie te laden. U zult zien dat de contouren van uw object verandert van een vaste lijn (zoals een tijdelijk pad) naar een stippellijn (een selectie). Onder het "Select" menu, kies "Inverse." Dit selecteert alles maar uw object (op de achtergrond). Druk op "Delete" om de achtergrond te verwijderen.

7 Als er andere onderdelen die moeten worden verwijderd, zoals een gesloten achtergrond ruimte, maak een nieuw pad rondom het gebied. Maak een selectie uit het werk pad en druk op 'Verwijderen'.

8 Open het "Layers" palet. Druk op de "Command" (op een Mac) of "Control" toets (Windows). Dit zal de tijdelijke paden zo te combineren dat het allemaal een vorm met achtergrondgebieden verwijderd.

9 Op de kleine pijl aan de kant van de "Wegen" palet. Kies "Knippen Weg." Dit zal een het knippen masker van het object, wat betekent dat een transparante achtergrond zal altijd vergezeld gaan van de cut-out object te maken.

Hints

  • Tijdens het gebruik van het gereedschap Pen, als je nodig hebt om het pad te wijzigen, klikt u hetzelfde gereedschap in de werkbalk om toegang te krijgen tot het hulpprogramma Convert Point. U kunt uw curve aan te passen, zodat het beter past bij de omtrek van uw object.
  • Zie Verwijzingen naar extra hulp leren van het gereedschap Pen te krijgen.