Hoe maak je een wapen in Illustrator Maak

Hoe maak je een wapen in Illustrator Maak


Als je bekend bent met de basisfuncties van het gereedschap Pen in Adobe Illustrator zijn, kunt u een grafisch ontwerp voor een wapen dat kan worden geschaald voor het afdrukken op elk formaat, zonder verlies van resolutie of met gekartelde randen te creëren. Deze tutorial is voorzien van een techniek waarbij de helft van het ontwerp is gekopieerd in een spiegel-beeld, dat exacte symmetrie garandeert en vermindert de tijd die nodig is voor de elementen te tekenen.

instructies

Hoe maak je een wapen in Illustrator Maak

1 Open een nieuw document in Illustrator en de grootte van uw beoogde drukwerk aan te passen. (De afbeelding kan later opnieuw worden gerangschikt om vrijwel elke afdruktaak te passen.)

2 Hoe maak je een wapen in Illustrator Maak

Begin met de helft te trekken van de basisvorm van het schild waarop het embleem voor het wapen zal worden weergegeven. In het hier gepresenteerde voorbeeld, is een klassieke vorm van de Europese Middeleeuwen gebruikt. Teken de randen van het schild met gladde bogen, het aanpassen van de verhoudingen nodig.

3 Hoe maak je een wapen in Illustrator Maak


Selecteer de lijn bogen je hebt getekend. Op de menubalk bovenaan, selecteer "object" en vervolgens "Transform," en dan "Reflect." In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op de radio knop om "Vertical", klik vervolgens op de rechthoekige knop "Copy". De lijnen die je hebt getekend worden gekopieerd een spiegelbeeld direct boven de eerste tekening als.

4 Lijn de twee helften van het schild door het selecteren van 'object' in de menubalk bovenaan, dan "Transform," en dan "Move." Stel de verhuizing coördineert precies de breedte van één van de halve-schilden die je hebt getekend. Typ de meting van de breedte in het vak "horizontale" en ook "0" (nul) in het vak Verticaal. Klik vervolgens op "OK." De twee helften van de afscherming, precies worden uitgelijnd.

5 Selecteer de twee eindpunten aan de bovenkant van het schild met de indirecte selectie gereedschap (de witte pijl bovenaan rechts op de werkbalk). Lijn ze precies door het selecteren van 'object' in de menubalk bovenaan, dan "Path," en dan "Average." In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteert u "Beide" voor de instelling Axis. Deze actie zal de bovenste twee eindpunten precies af te stemmen.

6 Doe mee aan de eindpunten samen met "Object", te selecteren en vervolgens "Path," en dan "Join."

7 Volg dezelfde procedures in de vorige twee stappen om af te stemmen en toetreden tot de twee onderste eindpunten van het schild helften.

8 Vul het voltooide vorm van het schild met de kleur van uw keuze.

9 Hoe maak je een wapen in Illustrator Maak

Teken de embleem voor uw wapenschild van het gebruik van het gereedschap Pen. Als u een gescande tekening of digitale foto wilt kopiëren, plaatst u de digitale beeld op een aparte laag, en voorzichtig teken de omtrek met het gereedschap Pen op een nieuwe laag erboven. In de hier gepresenteerde voorbeeld, een gestileerde roofvogel werd getrokken door het traceren van een authentiek middeleeuws wapenschild. Helft van het ingewikkelde ontwerp van de vleugels, lichaam, poten en staart zijn opgesteld, en een spiegelbeeld is gemaakt en verbonden met behulp van dezelfde techniek als eerder in deze handleiding werd gebruikt om de afscherming te creëren. De asymmetrische vorm van het hoofd werd apart opgesteld.

10 Vul de getekende vorm van uw embleem met de kleur van uw keuze en verwijder vervolgens de laag met de digitale afbeelding die u hebt getraceerd. Lijn en de schaal van de embleem binnen de contouren van het schild te passen. Uw schaalbare wapenschild is klaar om af te drukken. 11 Hoe maak je een wapen in Illustrator Maak