Hoe kan ik het wachtwoord beleid te veranderen in Windows 2008

Hoe kan ik het wachtwoord beleid te veranderen in Windows 2008


Een wachtwoordbeleid bepaalt hoe gebruikers maken van wachtwoorden in Windows. De groep beleid voor Windows 2008 controleert het wachtwoord van de gebruiker. De gebruiker moet een wachtwoord met een specifieke lengte, een aantal tekens binnen een bepaalde tijd. U stelt het wachtwoordbeleid met het beleid editor op uw Windows 2008 Server en mix en match verschillende wachtwoordbeleid instellingen om de veiligheid behoeften van uw bedrijf past.

instructies

1 Klik op de Windows 2008-knop "Start" en voer "secpol.msc" in het tekstvak Zoeken. Druk op "Enter" om uw veiligheidsbeleid editor te openen.

2 Dubbelklik op "Account Policies" om een ​​nieuwe lijst met opties te openen. Klik op "Password Policy" om een ​​lijst van wachtwoordbeleid opties te bekijken.

3 Dubbelklik op het beleid dat u wilt implementeren. Er zijn verschillende beleidsopties in het groepsbeleid editor. Bijvoorbeeld, als je wilt een minimale lengte van het wachtwoord uit te voeren, dubbelklikt u op "Minimum wachtwoord lengte."

4 Selecteer "Enabled" te schakelen op het beleid. Selecteer "Uitschakelen" om te stoppen met het gebruik van het beleid. Klik op 'OK' om uw instellingen op te slaan. Herhaal dit proces voor elk wachtwoord beleidsoptie vermeld dat u wilt configureren op uw netwerk.