Hoe maak je een Lockpick in Runescape Krijg

Een lockpick is vaak nodig om deuren en kisten openen in de online spel van "RuneScape". Als onderdeel van de Thieving vaardigheid, het plukken sloten verdient spelers ervaring en items. Lock picks liggen verspreid over "RuneScape" en zijn beschikbaar om te kopen op de Grand Exchange. Als je een lockpick snel nodig hebt, kunt u koopt een uit een winkel, een vinden op de grond of een te ontvangen als een druppel uit verschillende monsters.

instructies

1 Teleport naar Yanille met behulp van de Watchtower teleport. Loop naar de Agility Dungeon ten oosten van het Wachttorengenootschap. Reis door de agility obstakels en lopen langs de Level 37 en Level 13 Druids. Beklim de trap af en zoek een lockpick in het midden van de kamer.

2 Ga naar Den Rogues 'van teleporteren naar de Burthorp Speelkamer met een Games Necklace. Loop van het gebouw door het beklimmen van een reeks trappen. Loop de straat over naar de bar, opent het luik en klim de ladder naar beneden. Klik rechts op de man met de Thieving cape en selecteer "Handel met MartinThwait." Koop een lockpick voor 20 goud.

3 Zakkenroller Rouges of Bandits een lockpick te verkrijgen. Rouges zijn te vinden in de Rouges 'Castle in the Wilderness. Bandieten zijn te vinden op de Kharidan Desert Bandit Camp. Je moet een Level 32 Thieving te zakkenroller Rouges en Level 53 tot Bandits zakkenroller hebben.

4 Aanschaf van een paar jonge impling Jars van de Grand Exchange en plunderen de pot. De Grand Exchange prijs van een Young impling Jar is 1860 goud. Lockpicks komen vaak buit van Young Implings.

5 Voltooiing van de Kopers en Kelders quest en vervolgens de Van Tiny Eikels en Lost Her Marbles miniquests. Na afloop heeft u toegang tot de Thieving Guild krijgen. Koop een lockpick van Dodgy Derek in de Thieving Guild General Store voor 20 goud.

Hints

  • U moet Level 57 Agility moet de agility obstakels in de Agility Dungeon te steken.
  • U moet Level 50 Agility en 50 Thieving hebben een lockpick van Martin Thwait kopen.
  • Als u niet het vereiste niveau om toegang te krijgen tot deze gebieden hebben van "RuneScape", kunt u een andere speler vragen om voor u te verkrijgen.