Hoe speel ik "IMVU"?

"IMVU" is een gratis, graphics based chat programma waarmee u om te communiceren met gebruikers uit de hele wereld. in 2004 ontwikkeld door het bedrijf met dezelfde naam, het spel heeft meer dan 50 miljoen gebruikers. Zodra u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u deelnemen aan een 3-D wereld en vrienden maken, spelletjes spelen en kopen en verkopen van virtuele goederen.

instructies

1 Open uw favoriete internet browser en ga naar de "IMVU" login pagina. Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen." U kunt ook inloggen op "IMVU" behulp van een verscheidenheid van het sociale netwerk accounts, zoals Facebook of Twitter. Als je niet al een "IMVU" account en je niet wilt inloggen met een sociaal netwerk-account, klik op "Aanmelden" om er een te maken. Zorg voor een paar details over uzelf en klik op "Login / Download."

2 Klik op de link "Download" aan de bovenkant van de pagina om de 3-D chat-applicatie te downloaden naar uw harde schijf. Zodra uw browser klaar is met het downloaden van het bestand, dubbelklik erop om het installatieproces te starten. Volg de instructies om de client te installeren.

3 Start de "IMVU" client door te klikken op uw Windows-pictogram "Start" aan de onderkant van het scherm, het selecteren van "Alle Programma's" en te klikken op de 'Run' IMVU '' snelkoppeling in de map "IMVU".

4 Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Log in om' IMVU. ''

5 Klik op "Chat Now" om te beginnen chatten met andere gebruikers. U kunt rond de "IMVU" wereld verplaatsen door te klikken op de gele stippen op de vloer. Om te chatten, typ uw bericht in de chatbox en druk op "Enter."