Hoe om te upgraden naar Adobe Acrobat 5.0

Hoe om te upgraden naar Adobe Acrobat 5.0


Elke nieuwe versie van Adobe Acrobat-updates van documenten van virussen en updates te beschermen tot een betere leesbaarheid van PDF's en andere documenten te verstrekken. Het updaten van uw versie van Adobe Acrobat 5.0 of een andere nieuwere versie is zo simpel als het kopen en downloaden van Adobe of een andere online winkel.

instructies

1 Zorg ervoor dat je nog niet hebt Adobe Acrobat 5.0 of hoger, recentere versie geïnstalleerd.

2 Zoek een website om Adobe Acrobat 5.0 kopen. Aangezien Adobe is de verkoop en het bevorderen van een hogere versies van Acrobat, kunt u een harde tijd vinden van 5.0 te koop op de Adobe site.

3 Controleer de systeemvereisten voor Adobe Acrobat 5.0 tegen de mogelijkheden van uw computer. Als u een oude of verouderde computer of het besturingssysteem, kan nieuwere versies van Adobe niet goed werken op uw systeem.

4 Installeer de software op uw computer. Klik op "Download" of plaats de diskette in schijf van de computer. Volg de aanwijzingen op het scherm en wacht tot de installatie is voltooid. Herstart de computer voor het openen en het gebruik van het programma.

Hints

  • Terwijl Adobe Acrobat 5.0 is beter dan de vorige versies, is het raadzaam om de aankoop en het gebruik van de nieuwste versie, mits je de juiste eisen besturingssysteem om het te ondersteunen.