Hoe maak je een Word-document naar HTML formaat te converteren

Hoe maak je een Word-document naar HTML formaat te converteren


Als u inhoud te produceren voor het web, kunt u het proces met behulp van Microsoft Word en vervolgens het creëren van HyperText Markup Language (HTML) bestanden voor een betere weergave op het internet te vereenvoudigen. U kunt ook vooraf formatteren te veranderen. uw document in Word te bewerken en vervolgens op te slaan als een HTML-bestand kan veel tijd besparen bij het publiceren van informatie over het internet of het versturen van e-mail naar klanten en vrienden. Doen dit met een paar stappen ingebed in uw Word-document.

instructies

1 Open het Word-document dat u wilt converteren naar het HTML-formaat. Klik op "File" en selecteer "Opslaan als webpagina" of "Opslaan als HTML" (niet de gebruikelijke 'Opslaan als' optie). Selecteer de bestemming waar u het bestand wilt opslaan. Typ een naam voor het document en klik op 'Opslaan'.

2 Bekijk hoe uw document eruit zal zien op het web. Open uw document in Word en klik op "File". Selecteer "Webpaginavoorbeeld."

3 Voltooi eindredactie voor de publicatie van het document op het web. Klik op het tabblad "View" van uw bestand en klik op "HTML bron." Breng de veranderingen die nodig zijn. Klik op 'Opslaan'.