HTML Coding Beelden voor websites Vergroot

Of u nu het creëren van een website om uw producten te verkopen of gewoon pronken, waar je ging op vakantie naar je vrienden, foto's meer dan duizend woorden. Waaronder tientallen grote afbeeldingen op een pagina, hoewel, kan het voelen rommelig en frustreren gebruikers; de oplossing is om kleinere versies van de beelden weer te geven op uw pagina en het gebruik van een eenvoudige HTML-code om te linken naar de grotere.

Het koppelen van Grote afbeeldingen

De eenvoudige manier om HTML-code te gebruiken om te vergroten een beeld is gewoon om te linken naar elke grote afbeelding met behulp van een kleinere versie ervan, een zogenaamde 'miniatuur. " Wanneer de lezer op een miniatuur, de grote afbeelding belastingen op hun scherm; om terug te keren naar de vorige pagina, gebruiken ze "terug" knop van hun browser. Deze code maakt gebruik van de <a> en <img> HTML-tags.

<a href="&lt;img"> http://www.yoursite.com/largeimage.jpg">&lt;img knop om terug naar waar ze waren te krijgen. Dit kan verwarren sommige gebruikers, die misschien sluit het venster met het grote afbeelding en dus geen manier om terug naar de vorige pagina te krijgen. Een alternatief is om elke grote afbeelding te openen in een ander venster, hoewel dit op dezelfde gebruikers die niet in de gaten de opening raam en bevinden zich afvraagt ​​kunnen verwarren waarom hun "back" knop werkt niet. een ander alternatief is om een ​​HTML-bestand voor elke grotere afbeelding en link naar dit HTML-bestand aan te maken in plaats van rechtstreeks aan het beeld. Hiermee kunt u een link die leidt terug naar de vorige pagina met elk beeld omvatten, waardoor navigatie eenvoudiger .

alternatieven

Zowel CSS en JavaScript bieden manieren om foto's te vergroten op dezelfde pagina in plaats van de gebruiker te dwingen om naar een nieuwe. Het nadeel van deze methode is dat het berust op waaronder de grote afbeeldingen op de pagina, maar houden ze verborgen totdat de gebruiker interageert met de miniaturen. Als er veel beelden zijn op de pagina, dit verhoogt de pagina laadtijd exponentieel. Deze methode kan ook niet werken voor lezers die uw pagina gebruikt een verouderde browser te bezoeken of uit hun smartphones.