Hoe kan ik e-mails die zijn verwijderd Ophalen

Hoe kan ik e-mails die zijn verwijderd Ophalen


Een van de meest handige hulpmiddelen op desktop- en laptopcomputers is de mogelijkheid voor het verzenden en ontvangen email. Bij het verzenden of ontvangen van berichten, kunt u bestanden toevoegen, zoals tekstdocumenten, foto's en andere documenten. Veel e-mails bevatten persoonlijke of gevoelige informatie die u wilt opslaan op uw computer of in een web-based e-mailaccount. Echter, kunt u per ongeluk hebt gewist van de e-mails van het programma. Gelukkig kunt u verwijderde e-mails in uw e-mailprogramma te halen.

instructies

Ophalen Verwijderde e-mail in Gmail

1 Meld u aan bij uw Gmail-account (zie bronnen).

2 Klik op "Trash", gelegen aan de linkerkant van het scherm.

3 Zoek het bericht dat u wilt herstellen en selecteer "Verplaatsen naar Postvak IN." Het bericht zal terug worden overgebracht naar uw Postvak IN.

Ophalen Verwijderde Yahoo Email

4 Toegang Yahoo Mail Restore Help Forum (zie bronnen).

5 Voer uw accountgegevens, met inbegrip van uw naam en Yahoo ID.

6 Selecteer het aantal uren dat u wilt Yahoo naar uw verwijderde e-mail te herstellen. Houd in gedachten dat geen e-mail ontvangen na de geselecteerde datum en tijd niet zullen worden opgenomen in het herstel batch van de berichten.

Ophalen verwijderde e-mails in Microsoft Outlook

7 Download de Microsoft Fix It applicatie (zie bronnen). Het programma is ontwikkeld om automatisch e-mails te herstellen in Outlook. Klik op het icoon "Fix It" en selecteer "Run." Het programma wordt automatisch geïnstalleerd op uw computer.

8 Wacht enkele seconden voor het programma om automatisch te openen zodra de download is voltooid.

9 Volg de aanwijzingen op het scherm om uw e-mail te herstellen. Het programma zal de Outlook-map 'Verwijderde items' te herstellen, zodat u toegang tot e-mail die u permanent verwijderd uit uw machine.