Hoe te downloaden Hummingbird Software

Mesiab Labs 'Hummingbird Software is een toepassing die wordt gebruikt om het verkeer en volgers te verhogen in één of meerdere Twitter-accounts. De officiële website biedt informatie over de software. Hummingbird Software heeft twee websites. De eerste website beschrijft de oorspronkelijke Twitter software, maar de download links zijn niet actief. De tweede, op Hummingbird2.com, biedt de nieuwste versie van de software met ingang van september 2010.

instructies

1 Navigeer naar de Hummingbird2 website.

2 Controleer of uw computer voldoet aan de eisen van de software. Om te installeren en te gebruiken Hummingbird Software, .NET Framework 3.5 moet op uw computer worden geïnstalleerd.

3 Klik op de knop "kopen en downloaden" aan de onderkant van de pagina. U kunt betalen via Paypal.

4 Betalen en wachten op de download link. Na de aanschaf van Hummingbird Software op Twitter wordt een link gestuurd naar het e-mailadres dat op de checkout scherm. Het is belangrijk om te controleren en dubbel check dit e-mailadres om de levering van de download link te waarborgen.

5 Klik op de download link die u ontvangt. Een e-mail link zal worden geleverd aan uw e-mail kort na de aankoop. Download Hummingbird-software op uw computer. Dubbelklik op het bestand en volg de installatie-instructies.