Wat is een digitaal boekje op iTunes?

Wat is een digitaal boekje op iTunes?


De iTunes Store biedt een "digitaal boekje" met de aankoop van een groot aantal complete albums. Het boekje geeft een PDF-versie van het papier boekje plaatst u zou ontvangen als u het album als een cd gekocht. Deze boekjes zijn opgenomen met uw gekochte muziek. Nieuwe versies van de digitale boekje zijn ook vorm aan te nemen met de release van interactieve applicaties voor de iPod Touch en iPhone.

Digital Boekjes

Apple heeft iTunes Store klanten de kans om een ​​"digitaal boekje" te downloaden met de aankoop van een aantal complete albums en andere media door de winkel. Voor mensen die het gemist krijgen van een papieren boekje met teksten, foto's, enz., Met de aankoop van een CD, wordt het digitale boekje bedoeld om die behoefte te vullen. Het eerste album beschikbaar zijn met een digitaal boekje was "How To Dismantle An Atomic Bomb 'door de band U2.

PDF-bestanden

De meeste digitale boekjes van iTunes zijn beschikbaar in PDF-formaat. Ze kunnen worden benaderd vanuit uw lijst Gekocht media in iTunes. Dubbelklikken op het boekje zal uw standaard PDF-reader, zoals Adobe Acrobat Reader op een PC of Voorbeeld op een Mac te activeren, en het bestand te openen. De iPod Touch, iPad en iPhone open de boekjes in de gratis iBooks-app als je het hebt geïnstalleerd. U zult dan in staat zijn om de inhoud van het boekje op uw computer te bekijken en zelfs afdrukken indien gewenst. Uw digitale boekjes zal niet synchroniseren met uw iPod via iTunes.

Interactive Boekjes

De typische digitaal boekje gedraagt ​​zich als elk ander PDF opgemaakt voor het afdrukken. Echter, sommige kunstenaars nu het aanbieden van interactieve boekjes met hun albums. Deze interactieve boekjes kunnen worden benaderd door iTunes Store-klanten die iTunes 11 geïnstalleerd op hun computers.

Kenmerken

De meeste digitale boekjes bevatten dezelfde fundamentele feiten gevonden in de typische CD insert, zoals songteksten, foto's, gedetailleerde registratie, erkenningen en andere informatie van de kunstenaar. Interactieve boekjes kunnen video en links naar websites. Sommige interactieve boekjes zijn verkrijgbaar als afzonderlijke programma's op de iPod Touch en iPhone. De band Snow Patrol was de eerste om te participeren in deze nieuwe functie.

Beperkingen op sommige iPods

Tenzij uw iPod PDF-bestanden, zoals de iPod Touch kan openen, zult u niet in staat zijn om digitale boekjes in hun geheel te bekijken. Echter, kunt u ze op uw computer met behulp van iTunes. Als uw iPod heeft een Notes-functie, kunt u dit gebruiken om de tekst in het boekje te lezen. Dus songteksten, als er niets anders, moet toegankelijk zijn.