Hoe maak je een Word document naar Facebook uploaden

Hoe maak je een Word document naar Facebook uploaden


Als u een Word-document naar Facebook te uploaden, moet u een Facebook-applicatie te gebruiken. Terwijl Facebook kunnen gebruikers foto's en video's uploaden naar hun profiel, hoeven gebruikers niet de mogelijkheid om andere bestanden, zoals Word of PDF-documenten te uploaden, zonder eerst een file-sharing applicatie toe te voegen aan hun rekeningen. Als u een Word-document op Facebook te delen, moet u de DivShare toepassing toe te voegen.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account, type "DivShare 'in de zoekbalk in en druk op" Enter. "

2 Klik op "Go to Application" wanneer de DivShare wordt geopend.

3 Klik op "Toestaan" als een doos opduikt vragen om uw toestemming om toegang te krijgen tot uw Facebook-account.

4 Klik op "Toestaan" om DivShare te plaatsen op uw Facebook muur en stuur je email updates. De pagina DivShare wordt geopend.

5 Klik op de link "Upload" om het Word-document dat u wilt uploaden op Facebook te selecteren.

6 Klik op "Bladeren" en de "Open" dialoogvenster te openen. Selecteer het Word-bestand dat u wilt uploaden en klik op 'Openen'.

7 -tags toe te voegen aan het document en klik op 'Upload'.

8 Selecteer de vrienden die je wilt het Word-document te delen. Gewoon beginnen met het typen van de naam van een vriend in de vorm naast "Delen met" en klik op de naam in de lijst die opduikt.

9 Vink het vakje naast 'Post to My Wall "en vervolgens op" publiceren. " Het Word-document zal aan je vrienden worden verzonden en zal publiceren op uw Facebook-profiel.