Hoe te Profile Foto's op Nieuwe Facebook pagina's te verwijderen

Facebook-updates regelmatig haar website om de bruikbaarheid te verbeteren en een beroep op de gebruiker esthetisch. Een gebruiker standaard afbeelding was ooit de enige foto die op een Facebook-profiel werd weergegeven. Echter, in december 2010 een update werd gemaakt om Facebook-profielen die gebruikers toestaat om vijf foto's te selecteren om weer te geven naast hun standaard foto. Standaard zijn de vijf foto's zijn de laatste vijf je getagd in. Als je liever niet deze foto's op je profiel hebt, kunt u ze verbergen.

instructies

Hiding Pictures

1 Meld u aan bij uw Facebook-account met uw e-mailadres en wachtwoord.

2 Bezoek je profiel door te klikken op "Profile" in de rechterbovenhoek van de pagina.

3 Plaats de muisaanwijzer op een van de vijf foto's aan de bovenkant van je profiel, klik vervolgens op de "X" in de rechterbovenhoek van de foto om het te verbergen. U moet dit doen voor elke foto die je hebt getagd in als je wilt om alle foto's te verbergen.

Tagged Foto Privacy

4 Klik op 'Account' in de rechterbovenhoek en selecteer "Privacy Settings" als u de privacy van uw getagde foto's te veranderen.

5 Klik op 'Instellingen bewerken' naast 'Hoe Tags Work ", dan klikt u op de keuzelijst naast" Profile zichtbaarheid. "

6 Selecteer welk niveau van privacy die u wilt voor uw tag foto's:. "Friends", "Friends of Friends" of "Custom" Als u kiest voor een aangepast, zal een nieuw venster waarin u kunt kiezen welke vrienden je tag foto's kunt zien. Klik op "Gereed" om uw wijzigingen op te slaan.